Koopcentraal
Image default
Mode en Kleding

Prachtige armbandkralen kopen

Wilt u een mooie armband maken, maar heeft u niet het idee waar u mooie armband kralen kunt halen? Bij Ilona’s Webgems is er een ruimaanbod in diverse soorten en maten prachtige armband kralen!

Matte kralen

Als u een uniek sieraad wilt met een natuurlijke matte edelsteen look? Matte kralen geven een frisse uitstraling en zijn erg goed te combineren met ander type kralen. Matte kralen kennen vele verschillende toepassing. Voor de mannen is een armband ook niet meer dan normaal, vooral matte armbanden staat prachtig! U kunt met matte kralen een prachtige Tibetaanse gebedsketting genaamd een Mala maken! Bij Ilona’s Webgems kunt u prachtige matte kralen bestellen!

DZI kralen

Een DZI kraal is van carneool of agaat. De kralen beschikken vaak over de kleur zwart/wit of bruin/wit. De kraal zou al meer dan 9000 jaar bestaan maar niemand weet waar ze voor het eerst ontstaan zijn en als eerst zijn gevonden. De kraal heeft dus een groot verhaal achter zich! Wilt u een mooi sieraad met een verhaal? Dan kunt u het best een DZI armband maken!

Zoetwaterparel kralen!

Bij zoetwaterparels is er sprake van een natuurlijke schoonheid, natuurlijk is het product niet 100% omdat de mens het proces gestart is. Aangezien een echte zoetwaterparel extreem zeldzaam is en daarmee onbetaalbaar is, is een door een mens gestart proces zoetwaterparel vele malen goedkoper. Toch heeft het zijn natuurlijke schoonheid nog wel!

Heeft u een echte zoetwaterparel en wilt u toch weten of de parel echt is? Een echte parel is zwaarder dan een nepparel. Ook voelt een echte zoetwaterparel kouder aan dan een neppe zoetwaterparel.

Elastiek

Elastiek is ideaal voor het maken van kralen armbanden. De elastieken koordjes zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar bij Ilona’s Webgems, van blauw, roze, geel tot groen er is voor u veel keus voor de juiste kleur! De sterkte van het elastiek hoeft u geen zorgen te maken er wordt alleen sterk elastiek geleverd.

Ilona’s exclusieve kralen

Ilona’s Webgems biedt voor u mooie exclusieve kralen, zelfs kralen met diamant erin verwerkt en dat ziet er super uit! De exclusieve kralen van Ilona’s Webgems zijn prachtige edelsteen kralen met een duurdere prijsklasse. Wilt u prachtige en exclusieve armbandkralen? Dan bent u bij Ilona’s Webgems van harte welkom!

Ook groothandel

Bij Ilona’s Webgems kunt u voor uw perfecte armband terecht. U kunt uit tientallen verschillende soorten en maten kralen kiezen, ook heeft u ruim de kuis over de draden waaraan u de kralen aan rijgt!

Ook is Ilona een kralen groothandel voor bedrijven en particulieren. Groot inkopen geeft zelfs nog meer korting!

 

 

Voor meer info : https://www.ilonaswebgems.nl/