Koopcentraal
Image default
Woningen

Op zoek naar op maat gemaakte eikenhouten eettafels?

Het middelpunt van je eetkamer is meestal de eettafel. Je moet rekening houden met de juiste maat, vorm en look om de bestaande inrichting aan te vullen. Kies een massief houten eettafel en kies vervolgens persoonlijke accenten die hem echt van jou maken. Massief houten eettafels zijn gebouwd om lang mee te gaan. Eiken tafels op maat zijn niet gemaakt van goedkope materialen zoals spaanplaat of multiplex. Eettafels gemaakt van massief hout zijn investeringen die van generatie op generatie worden doorgegeven. Ze zijn namelijk erg duurzaam, en krassen kunnen bijvoorbeeld gewoon gerepareerd worden.

De vorm en grootte

De op maat gemaakte houten eettafels van tegenwoordig zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Op maat gemaakte tafels kunnen rond, rechthoekig, vierkant of ovaal zijn. Een eigentijdse ronde massief houten tafel past perfect in een kleine ruimte. Kijk naar de vorm en grootte van je eetkamer om te bepalen welke geschikt is. Een lange smalle ruimte is perfect voor een rechthoekige eettafel die plaats biedt aan het maximale aantal gasten. Een kleine ruimte zoals een ontbijthoek kan wel een ronde tafel gebruiken. Een grote vierkante eettafel is weer perfect voor een directiekamer. Oen ovale tafel neemt evenveel ruimte in als een rechthoekige. Kies een tafel die goed bij je past!

Maak het stijlvol

De stijl van de inrichting van je huis is een andere overweging. Het is gemakkelijk te zien hoe deze hoekige massief houten eettafel in een donkere afwerking mooi past in een eigentijdse eetkamer. Hedendaagse eetkamers hebben meestal scherpe geometrische vormen. Een glazen blad past ook goed in een moderne inrichting. Deze ronde massief houten eettafel met kersenhouten afwerking en voetstuk is een geweldige keuze voor een traditionele kamer. In een traditionele woning kun je kiezen voor ovale en ronde vormen. Laat een halve meter ruimte tussen de rand van de tafel en de omliggende muren om voldoende ruimte te bieden aan mensen om comfortabel te zitten.

Nijhuis Meubels

Je kunt een afgewerkte kleur kiezen als je een massief houten eettafel op maat laat maken. Bij Nijhuis Meubels kun je je eettafel naar een hoger niveau tillen door te kiezen voor aangepaste kenmerken zoals kleur. Eiken meubels moeten gemaakt worden met bijpassende kleuren en interieurelementen. De producten van Nijhuis Meubels zijn prachtig en zullen zeker een aanvulling zijn op je interieur. Ze creëren een buitengewone gezelligheid in de kamer, waardoor de ruimte visueel aantrekkelijker wordt. Laat je adviseren door Nijhuis Meubels om de perfecte meubels voor jouw interieur te vinden!