Koopcentraal
Image default
Dienstverlening

My Home Office

Thuis werken is iets dat steeds meer mensen doen. Sowieso gaat er steeds meer online waardoor er meer werk vanaf huis gedaan kan worden, maar daarnaast zijn er de afgelopen tijd ook miljoenen mensen verplicht thuis gaan werken in verband met de coronacrisis. dit was voor velen natuurlijk even wennen. Er hangt geen kantoorsfeertje meer, maar je kunt gewoon vanuit de slaapkamer of woonkamer werken. Ondanks dat dit verschillende pluspunten met zich meebracht, waren er voor de meeste mensen ook punten die het lastig maakten. Zo is er thuis voor velen teveel afleiding en zijn de omstandigheden vaak niet ideaal om te werken. Daarom is er nu een gloednieuw concept om ideaal thuis te werken. Namelijk My Home Office.

 

Wat houdt My Home Office in?

My Home Office is een project dat ervoor zorgt dat iedereen op prettige wijze vanuit huis kan werken. My Home Office zorgt namelijk voor een vrijstaand kantoorpandje op jouw terrein en naar jouw wens. Denk bijvoorbeeld aan een fraaie kantoorpand in je eigen achtertuin. Er zijn verschillende soorten waaruit je kunt kiezen en My Home Office brengt dan ook veel voordelen met zich mee.

 

Diverse soorten kantoren

Het concept brengt een aantal modellen op de markt waaruit je kunt kiezen. Model 1.0 is een vrijstaand kantoorpand met erin ruimte voor een bureau, bureaustoel en natuurlijk nog wat extra ruimte. Model 2.0 heeft naast ruimte voor een bureau ook nog eens voldoende ruimte voor een bed. Het wordt hiermee dus meer dan een simpel kantoortje voor thuis. Daarnaast kun je ook je eigen model op maat laten maken en is er zelfs de mogelijkheid je eigen kantoor van sanitair te voorzien. Alle modellen zijn op de website te bekijken!

Wat zijn de voordelen van My Home Office?

Een kantoorpand op deze manier heeft diverse pluspunten. Om te beginnen creëer je in je eigen woonomgeving een echte kantoorsfeer. Je werkt vanaf huis, maar alsnog op kantoor. Voor velen is dit ideaal. Zo heb je geen last van de afleidingen die je woning met zich kan meebrengen, maar ben je wel een steenworp verwijderd van je woning. Verder hoef je in de meeste gevallen ook geen vergunning te hebben. Jouw kantoorpandje wordt exact naar jouw wens!