Koopcentraal
Image default
Dienstverlening

Makelaar Veenendaal

We willen ons huis graag in de verkoop gooien en daarom zijn we haastig op zoek naar een makelaar Veenendaal. Omdat we gaan verhuizen naar Heerenveen. Onze zoon is namelijk gescout voor SC Heerenveen en heeft besloten daarheen te vertrekken. Omdat hij pas 14 jaar is en we hem altijd willen steunen gaan we dus met hem mee omdat het gewoon te ver is om elke dag heen en weer te rijden. We denken ook dat kinderen pas slagen als ze een fijn huis hebben om thuis te komen en dat kan nu gelukkig zo blijven en kan onze zoon lekker op de fiets naar het trainingsveld. Nu moeten we nog ons huis verkopen en we willen graag wel snel verkopen want we hebben al een leuk huisje gevonden in Heerenveen. We willen het liefst wel snel verkopen alleen willen niet voor een te goedkope prijs het huis verkopen. We willen het liefst gewoon de huidige waarde voor ons huis en dan kunnen we naar Heerenveen. We zijn dus op zoek naar een goede en ervaren makelaar Veenendaal.

 

Zonnenberg makelaardij

We gingen dus op zoek in Veenendaal naar een makelaar. We hoorde van vrienden dat we naar Zonnenberg makelaardij moesten gaan want hun hadden daar goede ervaringen mee. Wij gingen dus naar Zonnenberg makelaardij toe om te kijken wat ze voor ons konden betekenen. Het klonk eigenlijk wel goed wat ze allemaal te vertellen hadden. We kwamen er uit en we hadden de juiste makelaar Veenendaal gevonden. Ze kwamen eerst naar ons huis in Veenendaal om het huis te laten taxeren en zo bepaalde ze wat ze er voor konden vragen.

 

Verkocht

We zijn nu 3 maanden verder, het nieuwe voetbalseizoen begint over 3 weken en ons huis is verkocht! We zijn erg blij dat we op tijd naar Heerenveen kunnen gaan en we willen Zonnenberg Makelaardij erg bedanken voor de goede hulp.

 

Voor meer info :