Koopcentraal
Image default
Aanbiedingen

Eindhoven Luchthaven Parking – BHM mogelijkheden om je wagen te parkeren

De parkeergelden van de parking bij de luchthaven van Eindhoven vormen hun grootste inkomen en het is meteen ook een drukke plaats die regelmatig gebruikt wordt door mensen die op vliegreis gaan. Ze bieden parkeergelegenheid per uur, per dag en lange termijn parking aan. De structuur van de luchthaven parking mag bogen op een prachtige groei met meer dan 5.500 parkeerplaatsen, evenals een satelliet parking en een ‘pick-up’ parking. Deze laatste is geschikt voor hen die een familielid of een vriend komen oppikken nadat hij zijn bagage heeft genomen.

In het begin van 2008 werden de tarieven opgetrokken tot $10 per dag. Parkeren per uur is vastgesteld op $1 per uur. Jouw wagen bij de luchthaven achterlaten kan oplopen tot meer dan $70. Voor meer informatie en tarieven kunt u terecht bij de pioneers van het vliegveld parkeren in Eindhoven, welke heet eazzypark.nl Als je iemand komt afzetten of oppikken is het echt niet duur. Als je echt zelf naar de luchthaven wil rijden en er jouw wagen achterlaten, is het geraadzaam om vooraf te reserveren op een parking die niet ter plaatse is, maar iets verderaf gelegen. Bij dergelijke parkings is er vaak een transfer dienst voorzien die je naar de luchthaven voert en je terughaalt als je terug komt.

Via Fly reservations kan je on-line op Eindhoven genieten van lagere prijzen en je hoeft je helemaal geen zorgen te maken als je op de luchthaven aankomt. Je moet enkel maar on-line betalen voor het aantal dagen dat je wil parkeren bij de internationale luchthaven van Birmingham. Dan zal er een parkeerplaats voor jou gereserveerd worden. Op de dag dat je reist, rijd je met jouw wagen op de vastgestelde tijd naar de parking. Wat kan er gemakkelijker zijn dan je auto parkeren en de gratis shuttle te nemen naar de luchthaven.

De off-site parking Eindhoven Luchthavenparking, biedt vele faciliteiten terwijl om je wagen te parkeren terwijl je op reis bent. Het reserveren is gratis en je kan een coupon bekomen voor een gratis extra dag parkeren. Er is ook een gratis shuttle dienst naar de luchthaven voor de valet plaatsen. Men kan er zelfs de olie laten verversen en zijn wagen laten wassen. Zo zijn er veel mogelijkheden als je reist en je kan beslissen op basis van de prijs zowel als op basis van de aangeboden diensten.

Mocht je willen parkeren op luchthaven Eindhoven in verband met je vakantie daar, dan kun je een kijken op de website van Eazzypark.nl. Zij bieden gunstige tarieven om je auto langdurig en veilig te parkeren.

 

Voor meer info :