Koopcentraal
Image default
Banen en opleidingen

Hoe je simpel je omzet drastisch verhoogt!

Iedereen is op zoek naar de juiste verkooptraining voor zijn medewerkers! Ik heb al jaren een bedrijf die goed loopt, met goede medewerkers en uitstekende producten. De verschillende afdelingen kunnen goed samenwerken en proberen elkaar te ondersteunen Het productieproces loopt goed, en de verkoopmedewerkers doen hun uiterste best om de producten in de markt te zetten en te verkopen. Tot vorig jaar was er niets mis en bleef de omzet groeien. Vorige maand kwamen we tot de conclusie dat de verkoopcijfers in één maand plotseling halveerden. We wisten niet precies wat de redenen waren voor deze halvering. Overal probeerden we een antwoord te vinden voor deze daling zonder enig resultaat. Toen besloten een nieuwe koers te varen. We besloten onze verkoopmedewerkers te trainen in de beste verkooptechnieken.

Via internet hebben we 3 bedrijven uitgenodigd voor een pitch. Excellent was ver weg de beste organisatie daarom hebben we onze verkooptrainingen bij hun gevolgd. 

Onze salesafdeling kreeg nuttige verkooptechnieken. We dachten dat ons product zelf verkocht. Dat was niet waar. De concurrentie was groot en je product onderscheiding was lastig. Met deze trainingen hebben we ook geleerd om niet alleen een product te verkopen maar om het proces naast het product te verkopen. Hoe creëer je toegevoegde waarde voor de klant, wat maakt je anders dan je concurrenten?

Na het volgen van de verkooptraining was de omzet binnen drie maanden opnieuw met een kwart gestegen! Al met al ben ik zeer tevreden over de verkooptraining die is gegeven. 

 

Excellent commerciële training is het meest ervaren commerciële trainingsbureau van Nederland dat organisaties future-proof maakt via radicale commerciĆ«le innovatie. Dat doen ze door de ultieme mix van techniek en verkoop. Ze werken met een team van 30 mensen. Bij meer dan 1000 organisaties, bij meer dan 10.000 projecten – in meer dan 15 landen. Als specialist in verkoop biedt Excellent de kortste weg naar indrukwekkend verkoopresultaat. Dat doen ze met verkooptrainingen, managementtraining en salesprocesoptimalisatie.

 

https://www.excellenttrainers.nl/verkooptraining/

Gerelateerde artikelen

Vind snel en gemakkelijk de leukste bijbaan van Eindhoven

Netwerk engineer

CI/CD (Java) Devops Engineer