Koopcentraal
Image default
Banen en opleidingen

TECHNIEKER E&I – VERLOFDAGEN – DAGDIENST

Met hoogwaardige producten, een uitgebreid klantenbestand en een hoogtechnologisch machinepark en uitrusting, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot één van de meest aantrekkelijke bedrijven van Gent. In een snel veranderende sector zal dit dynamische bedrijf zijn sterke marktpositie blijven consolideren zonder zijn identiteit te verliezen.

Door de vervanging van collega’s die op het punt staan ​​met pensioen te gaan, zoeken zij een elektrotechnicus, in de hoop lid te worden van een stabiel, duurzaam hightechbedrijf, en komt de loopbaan van de meeste medewerkers te vervallen.

Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van diverse installaties, met een focus op elektriciteit en instrumentatie. Uw collega’s op de productieafdeling zijn zeer bekwame operators en kunnen meestal een voorlopige analyse van storingen uitvoeren. Gewapend met deze informatie kunt u beginnen met het volledig oplossen van de storing. U lost noodinterventies op een rustige en methodische manier op. U denkt ook actief na over de mogelijke oorzaken van deze storing. Je ondersteunt je collega’s bij interne verbeter- en aanpassingsprojecten. Je werkt tenslotte in ploegen in ploegen. Om deze reden is er een roterende rol onder collega’s.

Diploma in elektrische energie of mechatronica en eerste werkervaring als elektricien. Je hebt goede commando’s voor MS Office-softwarepakketten en je kunt P&ID lezen. U bent blootgesteld aan kleppen, pompen en temperatuurmeting. Je bent een echte teamspeler. Door samen te werken met collega’s, kunt u uw energie gebruiken. Een goede relatie met deze collega’s vind je erg belangrijk. Het concept van “fout zoeken” heeft geen geheimen voor jou. U weet precies hoe u moet beginnen en waar u op moet letten.

Aantrekkelijk salaris, diverse premies en zeer uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast de tijdsperiode kunt u uw eigen vakantie kiezen. Deze rol is een rol in dagploeg. U bevindt zich in een hoogtechnologische omgeving en levert producten met de meest innovatieve toepassingen van producten van de hoogste kwaliteit. Ze stoppen niet bij dit bedrijf. Jaarlijks worden miljoenen euro’s geïnvesteerd in de verbetering en herinrichting van de fabriek. Met verschillende vaten, tanks, pompen en centrifuges, maar ook zeer complexe fabrieken, kunnen het ware hart en de echte technici zich echt meester maken in deze complexe technische omgeving. Je krijgt de kans om je aan te sluiten bij een stabiel bedrijf met zeer hoge kwalificaties (gemiddeld aantal jaren).

https://www.vindazo.be/vacatures/luchtvaarttechniek.html