Koopcentraal
Image default
Tweewielers

Dit moet je weten over de Wahoo roam fietscomputer

De Wahoo roam fietscomputer is een echte aanrader voor wielrenners en mountainbikers. Deze fietscomputer van Wahoo is tegenwoordig erg populair. Dat is niet zo gek, want vooral op het gebied van navigatie heeft deze fietscomputer uitgebreide functies. Zo heeft de fietscomputer een turn-by-turn navigatiesysteem met uitgebreide fietskaarten van ieder land. Daarnaast worden natuurlijk ook de snelheid, afgelegde afstand en ritduur weergegeven. Verder gaat de accu lang mee en is het display erg scherp. Ook kun je zelf een GPX route draadloos op de fietscomputer zetten. Ben je benieuwd naar de navigatie van deze fietscomputer en meer? Lees dan vooral hier verder.

Navigatie van de Wahoo fietscomputer

De Wahoo roam fietscomputer maakt vooral op het gebied van navigatie indruk. De fietscomputer kent een erg uitgebreid en accuraat navigatiesysteem. Je kunt door middel van turn-by-turn navigatie een route volgen, waarbij de aanwijzingen net als in de auto worden gegeven. Echter kun je ook gewoon naar de route op de kaart kijken, zonder dat er aanwijzingen worden gegeven. Verder brengt de fietscomputer van Wahoo je ook snel weer op het juiste pad wanneer je verkeerd afslaat. De Wahoo fietscomputer bevat verschillende smart navigation functies, waarmee je routes kunt invoeren. Verder kun je ook gebruik maken van verschillende applicaties om routes te importeren.

Wat moet ik nog meer weten?

Natuurlijk zijn ook andere eigenschappen van Wahoo fietscomputer van belang. Zo is de fietscomputer compleet waterdicht, ideaal als je toch met een regenbui naar buiten gaat. Daarnaast gaat de accu van de fietscomputer erg lang mee, namelijk minimaal 17 uur. Wel moet er rekening mee worden gehouden dat de accuduur korter is, wanneer je bijvoorbeeld de navigatie intensief gebruikt en je de helderheid hoog hebt staan. Houd er verder rekening mee dat voor het opladen een USB kabel nodig is, welke niet bij de aankoop wordt meegeleverd. Deze zal dus los aangeschaft moeten worden. Twijfel je nog of de Wahoo fietscomputer wat voor jou is? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer informatie!