Koopcentraal
Image default
Woningen

De hipste hanglampen van Masterlight

Woontrends komen en gaan elk jaar weer. Zo ook op het gebied van hanglampen en verlichting. Verschillende bedrijven werken aan nieuwe collecties, gebaseerd op de trends van nu. Zo zijn de Masterlight hanglampen een hip fenomeen in de verlichtingswereld. Zij bieden een breed en gevarieerd assortiment aan lampen en verlichting. De prijs-kwaliteitverhouding is daarnaast goed, zo is er voor iedere klant wat wils. Mocht je niet weten welke lamp bij jou past? Dan staan de experts klaar om jou van dienst te zijn. Wanneer je op zoek bent naar een goede lamp wil je natuurlijk dat deze lang meegaat, maar ook een gave blikvanger in de kamer is. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende hippe trends op het gebied van hanglampen? Lees dan snel verder!

Moderne en klassieke hanglampen

Masterlight biedt naast mooie, klassieke hanglampen, ook mega moderne hanglampen aan. De klassieke hanglampen hebben mooie accenten in hun design verwerkt, denk aan gouden details of koperen stukken. Dit geeft de kamer een hele warme en knusse sfeer, perfect dus als dit bij jouw interieur past. De moderne hanglampen daarentegen geven een koele, industriële sfeer af. Dit kan erg toepasselijk zijn als je bijvoorbeeld voorwerpen in jouw interieur hebt staan met metaal of glas erin verwerkt. Voor welke stijl je ook kiest, Masterlight heeft lampen die passen in elk interieur. De kwaliteit is altijd hoogwaardig en de unieke uitstraling van de lampen komt door mondgeblazen glas dat speciaal uit Italië komt!

De hanglamp Real

Een echte klassieker van het merk Masterlight is de hanglamp Real. Deze lampen zijn echte blikvangers in jouw interieur. Ze hebben een minimalistische en strakke uitstraling, een kenmerk waardoor ze bekend zijn geworden. Daarnaast bevatten ze de nieuwste technologie, namelijk de dim-to-warm techniek. Dit houdt niet alleen in dat je de lamp dus kunt dimmen naar gewenste sterkte, je kan tevens de warmte kleur veranderen. Zo kun je in de avond kiezen voor een warme kleur geel, wat een sfeervolle uitstraling geeft. En overdag, tijdens het werken kun je kiezen voor een koelere tint. Ideaal dus als je in een multifunctionele ruimte woont, bijvoorbeeld een studio. Er zijn verschillende kleuren en afmetingen waarin de Real lamp voorkomt, daarnaast is er sinds korts zelfs een gouden uitvoering!

Masterlight: een meester in maatwerk

Alle lampen van Masterlight worden stuk voor stuk met de hand in elkaar gezet. Dit wordt gedaan zodat de hoge kwaliteit niet teniet wordt gedaan. Dit gebeurt allemaal in een fabriek die door het bedrijf zelf wordt beheerd, waardoor het mogelijk wordt om lampen op maat te laten produceren. Al uw wensen kunnen vervuld worden!