Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Betrouwbare, professionele en goedkope tuinman gezocht

Vaak wordt er door potentiële opdrachtgevers een goedkope en een betrouwbare tuinman gezocht. Daarnaast is het natuurlijk de wens dat de tuinman ook nog eens professioneel te werk gaat. Maar is het wel mogelijk dat een tuinman betrouwbaar, professioneel en goedkoop is? Gaan die drie dingen wel samen? Wij denken van wel. Sterker nog, wij weten het zeker.

Wanneer u van plan bent om een tuinman in te huren dan is het natuurlijk belangrijk dat de tuinman betrouwbaar is, op een professionele manier de werkzaamheden voor het tuinonderhoud uitvoert en u voor het inhuren van de tuinman niet te veel betaalt. Op deze pagina leest u hoe u deze mix tot stand kunt brengen.

Hoe weet u of een tuinman professioneel en betrouwbaar is?

Vooral op het internet bieden veel tuinmannen hun diensten aan. Sommige tuinmannen lijken zeer aantrekkelijk omdat hun prijs extreem laag is. Ook daarbij geldt dat iets wat te mooi is vaak niet waar is. Zo kan de uurprijs van een tuinman heel laag zijn maar komen er bij het uitvoeren van de werkzaamheden allerlei extra kosten om de hoek kijken.

Tuinmannen die transparant te werk gaan zullen in veel gevallen ook in het bezit zijn van een keurmerk. Voor tuinmannen bestaan er verschillende soorten keurmerken. De meeste bekende keurmerken binnen deze branche zijn het tuinkeur en het groenkeur. Op basis van deze keurmerken kunt u er vanuit gaan dat de tuinman professioneel en betrouwbaar is.

Een goedkope tuinman

Ook tussen betrouwbare en professionele tuinmannen bestaan er prijsverschillen. Die prijsverschillen kunnen soms wel tot 30% hoog zijn. Een goedkope tuinman kunt u vinden door de prijzen van tuinmannen te vergelijken. Dat kunt u doen door bij verschillende tuinmannen die in het bezit zijn van een keurmerk een aanvraag in te dienen. U kunt dan met uw eigen ogen zien dat de prijsverschillen enorm kunnen zijn.

Met welke tuinman gaat u zaken doen?

De keuze met welke tuinman u het beste zaken kunt doen blijft natuurlijk aan u. Maak voor uzelf een goede afweging en zorg voor een gezonde mix tussen een lage prijs en hoge kwaliteit. Wanneer u het gevoel heeft dat u die bij een bepaalde tuinman gevonden heeft en u overtuigd bent dan raden wij u aan om met die specifieke tuinman zaken te doen.

Voor meer info : https://www.vergelijkhoveniers.nl/tuinman-gezocht/