Koopcentraal
Image default
Eten en drinken

Abido merken

Abido merken zijn in steeds meer supermarkten verkrijgbaar en ook de kleinere avondwinkels hebben vaak artikelen van het merk op voorraad. Vooral in Duitsland doet het merk het goed waar al de supermarktketens al diverse artikelen van Abido verkopen.

Online boodschappen doen

In Nederland moet het nog bij de supermarktketens aanslaan alhoewel sommige lokale supermarkten van de grote ketens al wel Abido artikelen verkopen. De meeste mensen zullen nog wel online boodschappen moeten doen om Abido in te slaan voor de keuken. Gelukkig is online boodschappen doen wel makkelijker en sneller geworden. Je kunt makkelijk via een app op je smartphone of tablet boodschappen doen of je kunt gewoon surfen op je browser. Het is tegenwoordig simpel en overzichtelijk.

Bezorging verse artikelen

Vroeger was het bezorgen van verse artikelen niet mogelijk omdat er gekoelde busjes nodig waren en de technologie was gewoon te duur. Voor vrachtwagens koste het al veel geld om te koelen en om dit op kleine schaal te doen was gewoon veel te duur. Deze technologie is pas in de laatste jaren betaalbaar geworden en hierdoor rijden er in Nederland duizenden busjes rond met gekoelde ruimtes. Zo is bezorging van vers en diepvries artikelen van Abido ook mogelijk.

Voor meer info :