Koopcentraal
Image default
Internet

Xantion: ICT-bedrijf Veenendaal

Xantion is een ICT-bedrijf in Veenendaal die uw volledige ICT-beheer van u kan overnemen. ICT is een strategisch bedrijfsmiddel dat u echt kan helpen meer uit uw bedrijf te halen. Onze medewerkers zijn zeer bedreven in hun vak en kunnen u hierbij helpen.

ICT-bedrijf Veenendaal nodig?

Heeft u nu ook een ICT-bedrijf nodig in de regio Veenendaal die u helpt bij het inzetten van geslaagde ICT? Dan bent u bij Xantion aan het juiste adres. Wij kunnen het beheer van uw ICT-voorzieningen volledige van u overnemen, voor maar 1,95 euro per dag per werkplek, inclusief servers, netwerken en alle vragen van gebruikers. Dat betekent geen dure investeringen meer of extra medewerkers inhuren. Wij zorgen ervoor dat u nog efficiënter kunt gaan werken, door u niet meer bezig te hoeven houden met de ICT-voorzieningen, maar ook doordat wij op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van techniek. Daarnaast hebben wij onze eigen storingsdienst die u ten alle tijden vragen kunt stellen. Deze storingsdienst zit ook nog eens bij de prijs inbegrepen!

Onze werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk. Wij vinden het belangrijk om bereikbaar te zijn voor onze klanten. Dat betekent in de praktijk dat u ons ook na werktijd kunt bereiken voor noodgevallen. Daarnaast krijgt u geen keuzemenu’s of wachttijden aan de telefoon, maar gewoon uw eigen medewerker. Wij werken met teams waaraan u gekoppeld wordt. Elk teamlid weet welke ICT-systemen er bij u zijn geïnstalleerd en kan u dus direct helpen. Deze klantgerichtheid onderscheidt ons van andere bedrijven. Naast persoonlijk, zijn wij ook eerlijk, creatief, gedreven en praktisch.

De voordelen

Wanneer u kiest voor onze ICT-ontzorging kiest u voor onafhankelijkheid. Wij bieden onze klanten alle vrijheid en zijn er wanneer u ons nodig heeft. Wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Wij snappen dat ICT niet voor iedereen even gemakkelijk is, dus wij helpen u verder door middel van heldere uitleg en duidelijke taal. Zo zijn onze oplossingen altijd begrijpelijk! Ontdek onze pragmatische werkwijze en maak direct een afspraak. Wij komen graag met u in contact.

Gerelateerde artikelen

Een gecertificeerde Managed Service Provider voor uw digitale werkomgeving

Innovatie en gebruiksgemak: Vype producten

De beste LTE-router