Top Tag

Een Liebherr Wkes 4552 GrandCru koopt u beter via Cavepromotor vanwege het deskundige advies en ‘laagste prijsgarantie’. Dit zijn feiten en geen holle commerciële praatjes. Het groot aantallen  tevreden klanten bewijst dit. De werkwijze van Cavepromotor is dan ook net even anders. Er wordt altijd een maatwerk offerte gemaakt in plaats van een standaard prijs. In tegenstelling tot reguliere online witgoedwebshops (ook wel dozenschuivers genoemd), mag je na de aankoop van de wijnbewaarkast ook vragen stellen over het bewaren van de wijnen. Simpelweg omdat men de vragen over het bewaren en serveren van wijn kan beantwoorden. De medewerkers van Cavepromotor komen uit de wijnkoperij. Dit houdt in dat zij ook verstand hebben van wijn. Eerst was er Wijnpromotor en daarna pas Cavepromotor. Cavepromotor heeft zich gespecialiseerd in wijnkasten van Liebherr, dus u kunt vragenstellen of alle wijnkasten. Ook technisch en als het toch mocht voor komen, dat er geen antwoord gegeven kan worden, dan zoekt men het op.  Met de aankoop van de Wkes 4552 koopt u de op één na grootste onder de Liebherr wijnbewaarkasten. In tegenstelling tot de Wkt 4552 en 4551 is deze wijnkast volledig uitgevoerd in edelstaal. De deur bestaat uit een edelstalen frame met daarin UV-werend glas. Met een instelbare temperatuur tussen de 5°C en 20°C kunt u 201 flessen opslaan van bordeauxformaat. Met de afmeting heeft Liebherr rekening gehouden met de breedte van de binnendeuren in woonhuizen. Je kunt een hele grote wijnkast maken, maar deze moet ook nog in huis geleverd en geïnstalleerd worden. Niet iedereen ziet het zitten om de installatie zelf uit te voeren. Daarom wordt dit ook van uitbesteedt. Wanneer een Wkes 4552 via Cavepromotor wordt besteld, kan deze ook worden uitgepakt en geïnstalleerd. Een standaard online webshop kan de wijnkast thuis laten bezorgen, maar uitpakken, installeren, Vibration Reduction Blocks plaatsen en het beantwoorden van praktische vragen zit er niet in.

Als design en uitvoering u niets uitmaken, dan kunt u ook kiezen voor een wijnbewaarkast uit het Vinothek programma van Liebherr. De Wkb 4212 biedt plaats aan 200 flessen, maar is een stuk goedkoper. Deze kast is 10 cm smaller, weegt minder, is uitgevoerd in zwart metaal en weegt 13 Kg minder. Bij de aankoop van de Wkes 4552 worden tevens Vibration Reduction Blocks (VRB’s) voorzien. Deze zijn ontwikkeld om de omgevingstrillingen op te vangen. De wijnkast zelf is opgebouwd uit geluidsarme componenten en bevat een trillingsvrije compressor. Echter omgevingstrillingen hebben altijd effect op de wijnen. Dat kan gaan van passerend verkeer, maar ook een wasmachine of het hard sluiten van een deur kan voldoende zijn om de moleculen te laten bewegen. Hierdoor wordt de wijn onnodig ‘opgejaagd’ wat het rijpingsproces niet ten goede komt. Mensen die een wijnkelder hadden in hun villa en die zijn overgestapt naar een Wkes 4552 in hun appartement, willen alleen de VRB’s hebben. Indien zij dit niet doen, constateren zij dat de smaak van de wijnen anders is.

De Wkes 4552 valt onder de GrandCru reeks. Deze wordt gekenmerkt door een degelijke afwerking in een Bordeauxkleurige kast. De deursluiting is een mooie handgreep die we kennen van de WTes 5872 en WTes 5972. Het handvat duwt de deur van het frame af. Dit vergemakkelijkt het openen van de isolatiedeur. Het gewicht van de Wkes 4552 is 97 Kg. Het is daarom raadzaam om de wijnkast te laten installeren.

Offerte aanvragen

Voor meer info : http://www.wijnklimaatkast-wijnkoelkast-wijnbewaarkast.nl/caveshop/wijnbewaarkasten/liebherr-wkes-4552-pr

You may also like