Koopcentraal
Image default
Winkelen

Wasdroger

Wasdroger

Er zijn heel wat mensen te vinden die het bezit van een wasdroger eigenlijk maar onzin vinden. De was kan immers ook gewoon buiten te drogen hangen? Of, als u geen tuin hebt, aan een rekje in huis? Zolang u een zolder hebt of een logeerkamer, dan is dit inderdaad niet echt een probleem. Maar als u klein woont, dan weet u dat dit eigenlijk niet echt een optie is. Natuurlijk kan het wel, maar handig is het bepaald niet. Een wasrek zal u namelijk steeds in de weg staan als u maar een beperkte ruimte hebt. Als u geen enkele kamer in uw woning hebt die u eigenlijk niet gebruikt, dan is een wasdroger toch eigenlijk wel een noodzakelijkheid. Anders hebt u continu overal wasrekjes staan en hangen die u bovendien ook nog eens steeds weer aan de kant moet zetten omdat u ergens bij moet. Met een wasdroger hebt u dit probleem niet en het is dus ook een ideaal apparaat voor wie in een kleine woning woont. U kunt dan de was in een keer vanuit de wasmachine in de wasdroger stoppen en dan hebt u na een tijdje heerlijk schoon en droog wasgoed. U kunt dan meteen gaan strijken of opvouwen en dan hebt u alles weer lekker aan de kant en weer fris in de kast liggen. Maar een wasdroger is niet alleen ideaal voor wie klein woont. Ook voor grote gezinnen is het eigenlijk een onmisbaar apparaat. Hebt u niet de beschikking over een droger, dan zal uw wasrek de hele tijd volhangen met wasgoed en zult u moeten wachten met het draaien van een volgende was tot de vorige lading eindelijk gedroogd is. In de zomer gaat dit over het algemeen wel vrij snel, maar in de winter is dit natuurlijk een heel ander verhaal. Als u dan over een wasdroger beschikt, kunt u meteen al het wasgoed drogen en ondertussen alvast een nieuwe was gaan draaien. Zo bent u niet de hele week maar bezig met het wassen van kleren en het wachten tot ze gedroogd zijn voordat u weer een nieuwe lading kunt doen.

Belangrijke aspecten wasdroger

Als u een wasdroger gaat kopen, waar moet u dan op letten? Dit is natuurlijk afhankelijk van uw eigen voorkeuren, maar over het algemeen zijn de volgende punten bepalend bij de aanschaf van het apparaat:

  • het soort wasdroger: condens, afvoer, warmtepomp of droogkast
  • energieverbruik
  • kwaliteit van de fabrikant
  • het vulgewicht van de trommel

Als u vaak gebruik maakt van een wasdroger dan zult u ongetwijfeld weten dat dit apparatuur is die nogal wat stroom verbruikt. U kunt dan ook flink op uw energierekening besparen door te kiezen voor een droger die weinig energie verbruikt. Vaak zijn deze energiezuinige varianten wel iets duurder geprijsd, maar door de besparing die u daarmee realiseert op uw energierekening verdient u dit prijsverschil vanzelf weer terug en bent u op termijn zelfs voordeliger uit. Ook het vulgewicht is een zeer belangrijk punt om op te letten. Als u een klein huishouden hebt, dan kunt u natuurlijk prima toe met een vulgewicht van zes kilogram. Maar hebt u veel kinderen of hebt u vaak veel was doordat er bijvoorbeeld veel gesport wordt in uw gezin? Dan is het absoluut aan te raden om te kiezen voor een hoger gewicht, bijvoorbeeld voor negen kilo. Wat bij deze keuze natuurlijk ook meespeelt, is het vulgewicht van uw wasmachine. Als u een kleine wasmachine hebt waar maar zes kilo in kan, dan hebt u natuurlijk weinig aan een wasdroger waar maximaal negen kilo in gedroogd kan worden per keer. Aangezien u eigenlijk altijd de was rechtstreeks vanuit de wasmachine in de droger stopt, is het handig als de vulgewichten van de beide apparaten met elkaar overeen komen. Natuurlijk zijn er nog meer punten die een rol spelen bij de aanschaf van een wasdroger, zoals het bedieningspaneel en de kleur van het apparaat, maar de meeste mensen vinden de hiervoor genoemde punten belangrijker om op te letten.

De witgoed specialist

Wilt u een nieuwe wasdroger kopen, dan bent u bij De Schouw Witgoed absoluut aan het juiste adres. Zij bieden namelijk een zeer ruime keuze op dit gebied, waardoor ook u er een droger kunt vinden die helemaal aan uw wensen voldoet. Ondanks de ruime keuze die zij bieden is het toch erg gemakkelijk om een wasdroger te vinden die aansluit bij uw wensen. Op hun website kunt u namelijk gebruik maken van een heel handig selectiemenu. Hier kunt u aanvinken wat uw voorkeuren zijn wat betreft het vulgewicht, de energieklasse en het soort droger. Ook kunt u aangeven binnen welk budget de prijs moet vallen. En hebt u een favoriet merk of favoriete merken, dan kunt u dat ook aangeven. Na het aanvinken van deze zaken krijgt u die drogers te zien die aan uw eisen voldoen. Op die manier is het erg gemakkelijk om een goede wasdroger te vinden. Hebt u een exemplaar gevonden dat u bevalt, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen en betalen, waarna deze over het algemeen binnen een week bij u wordt thuisbezorgd. Wilt u het apparaat graag eerst in het echt zien? Dat is bij De Schouw Witgoed ook mogelijk. Zij hebben een showroom in Bussum waar u terecht kunt voor het bekijken van de apparaten. Als u een wasdroger wilt kopen, dan zit u bij De Schouw Witgoed dus goed!

Voor meer info : http://www.deschouwwitgoed.nl/