Koopcentraal
Image default
Aanbiedingen

Waarom loopauto’s leuke cadeaus zijn voor je kind

Voor je kind een leuk cadeau kopen kan lastig zijn. Vaak weet je wel wat je kind graag wil hebben. Ook kan je met sommige cadeaus kinderen stimuleren om meer buiten te spelen of je koopt een cadeau die ervoor zorgt dat je kind zich nog sterker kan ontwikkelen. Maar wat zijn nou de beste cadeaus? En waarom zijn loopauto’s leuke cadeaus voor je kind? Dat lees je in dit artikel.

 

Kinderen hebben vaak al veel speelgoed

Kinderen hebben doorgaans al veel speelgoed in huis. Niks mag weg want je kind wil met alles nog spelen. Maar het verlanglijstje wordt steeds langer. Natuurlijk geef je je kind iets van wat op zijn verlanglijstje staat, maar de berg speelgoed wordt groter en nog eens groter. Waar speelt je kind veel mee? Als je het idee hebt dat dit speelgoed nog wel even ‘in trek’ blijft, ga dan op zoek naar uitbreiding. Koop dan niet iets nieuws, maar kies voor uitbreiding van het favoriete speelgoed van je kind. Heel veel merken van speelgoed hebben mogelijkheid om uit te breiden. Bijvoorbeeld nieuwe kleding voor een pop, of een extra treintje voor op het modelspoor. Maar denk ook aan een nieuw boek van de favoriete schrijver van je kind of een nieuw deel van een boekenreeks. Maar dat is ook een reden waarom loopauto’s leuke cadeau’s zijn voor je kind. Koop een nieuw stuur erbij of een extra bel/toeter. Door uitbreidingen aan te schaffen heb je hier vele voordelen aan als ouder:

 

  • Je koopt niet weer iets compleet nieuws. Je kind went er dus snel aan.

  • De uitbreiding is klein en neemt daardoor weinig ruimte in. Fijn voor de lading speelgoed die je kind nu al heeft!

  • Vaak is een uitbreiding voordeliger in kosten dan geheel nieuw speelgoed.

 

Denk out of the box voor een leuk cadeau voor je kind


Vaak willen we iets tastbaars geven met een verjaardag, maar minstens zo leuk is om je kind het vooruitzicht naar een uitje te geven. Een dagje pretpark of een speurtocht op een bijzondere plek. Maak het cadeau echt een verrassing voor je kind en denk out of the box voor een leuk cadeau. Lees je je kind graag voor of leest je kind zelf graag? Een maandabonnement op een kinderboekenclub of -tijdschrift is dan heel leuk. Of kies voor een lidmaatschap van een goed doel zoals het Wereld Natuur Fonds, waar je kind een heuse Ranger wordt. Je krijgt dan vier keer per jaar een blad en vaak zijn er leuke acties en kortingen. En wat dacht je van een Museumkaart (voor kinderen vanaf 4 jaar).  Hier kan je leuke surprises bij bedenken. Bijvoorbeeld een een kijkdoos-surprise met een favoriet museum in miniformaat om het cadeau aan te kondigen. Of leer je kind fietsen met driewielers. Zo is je kind gelijk actief bezig! Maar dit kan ook met een loopauto. Dat is waarom loopauto’s leuke cadeaus zijn voor je kind. Maar het belangrijkste is om een cadeau te kiezen dat bij je kind past.