Koopcentraal
Image default
Gezondheid

Vraag over endoscopische hernia operatie bij de herniakliniek te Veenhuizen

Ik loop al een tijdje met rugpijn en heb een scan laten maken. Het blijkt een rughernia te zijn. Deze hernia zal behandelt moeten worden, maar ik heb geen zin om een jaar of langer op de wachtlijst te staan, omdat mijn werk hier al een tijdje onder te lijden heeft. Ik kwam via via in aanraking met de herniakliniek in Veenhuizen. Een vriend van me vertelde dat hij een programma op televisie had gezien, waar nogal lovend over deze kliniek en de endoscopische hernia operatie techniek gesproken werd. Nu wil ik graag via deze weg vragen. Of iemand ervaring met deze kliniek heeft en mij meer kan vertellen over dit onderwerp. Ik zou het zeer waarderen als u zou reageren op dit artikel. Ik zou erg graag spoedig van mijn hernia verlost willen zijn en ik kan dan aan de hand van ervaringen de knoop doorhakken.

Voor meer info : http://www.herniakliniek.nl