Koopcentraal
Image default
Aanbiedingen

Vijf items die je moet hebben voor het festivalseizoen!

 

Het festivalseizoen is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op de ultieme festivalervaring. Er zijn een paar items die je absoluut niet mag vergeten. Deze vijf items zorgen ervoor dat je comfortabel blijft, goed voorbereid bent en ten volle kunt genieten van het feestgedruis.

 

Digitale horloge

Weinig ruimte in je tas of wil je niet telkens je mobiel pakken? Gebruik dan je digitale horloge om de belangrijkste functies van je mobiel gemakkelijk te kunnen gebruiken. Ook kun je de look van je horloge aanpassen door je watchbandje te wisselen. Op www.watchbandjes-shop.nl vind je de leukste bandjes voor je digitale horloge.

 

O.R.S.

O.R.S., ook wel bekend als een orale rehydratatie oplossing, is een poeder dat je kunt oplossen in water. Het bevat de juiste balans van zouten en mineralen om uitdroging tegen te gaan. Tijdens een festival, vooral op warme dagen of wanneer je veel danst en zweet, is het belangrijk om gehydrateerd te blijven. 

 

Partydop 

Een partydop is een handige accessoire voor op festivals. Het is een dop die je op je fles kunt plaatsen en die ervoor zorgt dat je gemakkelijk kunt dansen en drinken. Vaak krijg je op festivals de dop van een flesje niet mee. Daarom komt de partydop goed van pas. Dit is vooral handig als je je handen vrij wilt houden om te dansen of om andere activiteiten op het festivalterrein te doen. 

 

Waaier

Je vrienden zullen je dankbaar zijn als je een waaier meeneemt. Soms is het gewoon onmogelijk om een beetje verkoeling te krijgen op een festival. Je bent de redder als je een waaier in je tas meeneemt. Er zijn veel leuke waaiers beschikbaar met led verlichting en leuke teksten. 

 

Zonbescherming

Een hele dag met zomerse kleding in de buitenlucht dansen kan er snel voor zorgen dat je verbrandt. Het is daarom belangrijk dat je je genoeg beschermt tegen de zon. Je moet vaak je SPF opnieuw aanbrengen doordat je veel danst en zweet. Breng om de twee uur zonnebrand aan. 

 

Onthoud dat je alle plekken insmeert. Gebruik een SPF 30 voor je gezicht en lichaam. Vergeet je haargrens niet, gebruik een SPF spray voor je haar om je hoofd te beschermen tegen de zon. Je kunt je look ook verbeteren door een gekleurde stick met SPF te gebruiken op je gezicht. Bescherming tegen de zon en unieke look, dat wil iedereen wel!