Koopcentraal
Image default
Verbouwen

Vergroot de verkoopkans van uw huis met renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland

Als u plannen heeft om uw woning te verkopen, kan het raadzaam zijn om achterstallig onderhoud te doen voordat u uw huis in de verkoop doet. Renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland kan de verkoopwaarde bijvoorbeeld flink omhoog laten gaan. De investering die u doet, verdient u op die manier direct weer terug. Een belangrijke reden daarvoor is dat woningen in Nederland moeten worden verduurzaamd. Mensen die op zoek zijn naar een koophuis willen graag zo min mogelijk aan het onderhoud hoeven doen. Als u bepaalde maatregelen al heeft genomen waardoor de woning een hoger energielabel krijgt, zal dit kopers sneller over de streep trekken om het huis te kopen.

Verduurzamingsmaatregelen bij verhuur

Ook bij een woning die bedoeld is voor de verhuur kan het zinvol zijn om groot onderhoud te doen voordat een nieuwe huurder zich aandient. Als u een renovatie van de kopgevel laat uitvoeren in Zuid-Holland, kunt u daarna een hogere huurprijs in rekening brengen. De huurders ervaren immers meer woongenot en zullen minder kwijt zijn aan stookkosten. Bovendien moet u bij nieuw verhuur een energielabel overleggen. Hoe hoger het puntenaantal, hoe beter u uw huurprijs kunt rechtvaardigen.

Kies een ervaren bedrijf voor het renoveren van uw kopgevel

Als u plannen heeft voor renovatie van de kopgevel van uw woning in Zuid-Holland, dan wilt u natuurlijk een bedrijf inschakelen dat hiermee ruime ervaring heeft. Neem contact op met Isoklinker Nederland, gevestigd in regio Gouda. Zij kunnen de renovatie van uw woning voor u uitvoeren en u zult zeker tevreden zijn met het resultaat. Voor de renovatie wordt Thermosteen gebruikt, een materiaal dat purschuim bevat. Dit zorgt voor een uitstekende isolatie. De steenstrips die op de gevel worden aangebracht, geven uw pand de juiste uitstraling. Deze gevel is zeer duurzaam en weerbestending en zal daardoor tientallen jaren dienst kunnen doen.

https://www.thermosteen.nl/