Koopcentraal
Image default
Financieel

Tijdelijk of lange termijn pinautomaat huren | Festivals en evenementen

Tegenwoordig pint bijna iedereen. Het is daarom een zeer goed idee om een pinautomaat in huis te nemen! Soms kan het lastig zijn om een pinautomaat te vinden, omdat er veel kosten verbonden zijn aan een vast pinautomaat. Ook als het apparaat maar tijdelijk nodig is, kunnen de kosten hoog oplopen. Gelukkig is het nu mogelijk om een pinautomaat voor een bepaalde periode te huren, zonder veel kosten, en met veel voordelen. Pinnen wordt hierdoor dus veel makkelijker en gebruiksvriendelijker.

Een pinautomaat huren heeft vele voordelen. Vooral voor tijdelijke of eenmalige gebeurtenissen en evenementen kan een tijdelijke pinautomaat handig zijn. Op die manier hoeven de aansluit- en abonnementkosten niet betaald te worden. Door deze tijdelijke pinautomaat te huren is het dus mogelijk om een pinautomaat in huis te hebben, zonder veel nadelen ervan te ervaren.

Je kunt een keuze maken tussen mobiele pin huren en vaste pinautomaat.

Voordelen van een tijdelijke pinautomaat

Tijdelijke pinautomaten zijn vooral op eenmalige en tijdelijke evenementen, zoals beurzen, promotie evenementen, markten, festivals of rommelmarkten makkelijk te gebruiken, omdat klanten hierdoor makkelijker en veiliger kunnen betalen. Meer klanten zullen dus daadwerkelijk iets kopen, omdat pinnen over het algemeen veiliger en makkelijker is dan betalen met contant geld.

Het is mogelijk om een pinautomaat tijdelijk te huren. Zo is de pinautomaat te huren voor enkele dagen, weken of maanden. Dit betekent dat de pinautomaat alleen in gebruik is, als hij echt nodig is. Zo zijn er geen bijkomende en onnodige kosten.

Tijdelijk pinautomaat huren bij Lubee.nl >>

Veilig betalen

Een ander groot voordeel van de tijdelijke pinautomaten is, dat klanten veilig en makkelijk kunnen betalen. Deze tijdelijke pinautomaten maken gebruik van een veilig systeem dat betalingen via Maestro, V PAY en creditcards accepteert. Al deze transacties zijn veilig en worden snel verwerkt.

Levering van de pinautomaat

De tijdelijke pinautomaat wordt altijd veilig en goed ingepakt geleverd, waardoor hij goed beschermd wordt. Verder is het mogelijk om direct na levering al pintransacties te accepteren. Het is dus niet nodig om eerst nog iets te activeren of in te stellen.

Tijdelijke pinautomaten zijn dus zeer handig op tijdelijke evenementen en festivals. Deze automaten zijn veilig te gebruiken en de transacties worden altijd snel en veilig verwerkt. Alle klanten kunnen dus makkelijk veilig betalen, zonder gebruik te maken van de onhandigheid van contant geld.

Voor meer info : http://www.lubee.nl/pinautomaat-huren/