Koopcentraal
Image default
Dienstverlening

Telfort klantenservice

Hierbij wil ik graag mijn positieve ervaring met de Telfort klantenservice met jullie delen. Omdat er toch vaak een beetje negatief wordt gedaan over telefonische klantenservices in het algemeen, lijkt het mij een leuk idee om ook eens een positieve ervaring aandacht te geven. Het begon allemaal zo: ineens deed mijn televisie en mijn internet het niet meer! Even schrikken natuurlijk, gelukkig kon ik nog wel bellen met mijn mobiele telefoon naar de Telfort helpdesk, want ik moest echt snel weer bezig met mijn werk (waar ik internet voor nodig heb), en mijn man wilde ook de voetbalwedstrijd zien die binnen een half uurtje zou beginnen.

Goede afhandeling van mijn klacht

Toen ik, na een kort keuzemenu doorlopen te hebben een medewerker aan de lijn kreeg, luisterde ze rustig naar mijn probleem. Het feit dat ik niet meer kon internetten en ook niet meer televisie kon kijken, wees er volgens haar op dat er een storing moest zijn bij onze internetrouter thuis. Ik kijk namelijk ook televisie via het internet in plaats van via de kabel. De medewerkster gaf mij een paar korte aanwijzingen over hoe ik de router kon resetten, en het klusje was zomaar geklaard. Binnen een kwartiertje kon ik weer lekker internetten!

Telfort klantenservice geeft zeker het goede voorbeeld!

Ik denk dat een goede provider valt of staat met een goede klantenservice. Je klanten nemen namelijk een dienst af bij jou als provider. Als de boel dan een keer niet goed werkt, dan kan dat gebeuren en klanten hebben zelf vaak ook schuld aan het ontstane probleem, maar het is het belangrijkste dat het snel opgelost kan worden door iemand die je vriendelijk te hulp staat. Mijn complimenten voor de aardige medewerkster van de Telfort klantenservice!

Voor meer info : http://deklantenservice.nl/bedrijven/telfort-klantenservice/