Koopcentraal
Image default
Mode en Kleding

Sweaters bedrukken

Wat is een sweater kledingstuk

Een sweater is van binnen een gemoltonneerd katoenen trui met een ronde of een V-hals met lange mouwen. Gemoltonneerd (molton) is een geruwd wollen of katoenen weefsel. De stof kan aan beide kanten zijn geruwd. Molton kan ook toegepast worden in de vorm van een deken, laken of hoeslaken. Het wordt vaak gebruikt omdat het veel vocht kan opnemen. Een sweater wordt het meest gebruikt als sportkleding, maar tegenwoordig is het ook een alledaagse kledingstuk. De naam van een sweater komt uit het gebruik van de 20e eeuw, tijdens het sporten, waarbij sweat duidt op zweten en druk bezig zijn.

Sweater in de mode

Sweaters zijn sinds kort niet meer uit ons beeld te denken. We gebruiken ze voor sportkleding maar ook in de dagelijkse outfit of het nou voor de zomer is of voor de winter voor jong of oud. Je ziet ze overal of je ze nou draagt met sport, gewoon voor een lekkere avond thuis of als je naar buiten gaat. Je ziet ze in vele kleuren en ontwerpen. Je kan een sweater bedrukken met gekke afbeeldingen of juist inspirerende teksten. Een sweater wordt zowel door jongens als door meisjes gedragen.

Je kan een sweater combineren met van alles bijvoorbeeld voor de dames: een effen sweater, met een grove grote ketting en een short. Of een drukke sweater met een effen broek, sneakers, sjaal, en een bijpassende tas. Of gewoon een blouse waar je de sweater overheen doet, waarbij het kraagje van je blouse over de sweater komt. Voor de mannen kan een sweater zakelijk en netjes staan. Voor mannen kan je een sweater ook over een blouse doen waarbij je het kraagje laat zien. Een sweater met een muts is ook een goede combinatie voor de mannen.

Sweater bedrukken

Bij zeefdruk kunnen wij alle soorten textiel van uw gekozen sweater bedrukken. Wij werken met een fantastische automaat die kwalitatief alle kleuren tot leven brengt.

Sanflex of Sanflex Work is super geschikt voor kleine oplages en herhaling bestellingen. Wij kunnen ook de logo’s op voorraad voor u houden. Door middel van verhitting wordt uw logo op uw sweater bedrukken.

Borduren is uitermate geschikt voor textiel met grovere structuur. Wij gebruiken de beste garens alle soorten textiel kunnen worden borduurt. Er moet éénmalig een borduurkaart worden gemaakt voor uw logo of eigen ontwerp.

Digitale druk is geschikt voor kleine oplages en mogelijk waar katoen het grootste bestandsdeel is. Met deze techniek kunnen kleuren prints/foto’s ook met kleine details van hoge kwaliteit op u sweater bedrukt worden.

Voor meer info : http://www.shirtsenzo.nl/sweaters/