Top Tag
Koopcentraal

Nexus 5

Lg heeft een prachtige smartphone die al jaren een zeer groot aandeel van de markt heeft. Dit is de nexus 5, dat wil zeggen dat de nexus 5 de vijfde generatie van het in principe zelfde model is. Door de jaren heen veranderen smartphones nogal, dat kunt u zich ongetwijfeld voorstellen. Toch blijft het basisconcept redelijk hetzelfde: ook de nexus 5 is een toestel waarmee men kan bellen en sms’en. Daarnaast heeft het enorm grote delen van de pc of laptop overgenomen zodat gebruikers niet meer achter deze grotere stukken techniek hoeft plaats te nemen. Dat betekent daarnaast dat u overal en altijd gebruik kan maken van allerlei handige functies van uw smartphone. Functies die u dus normaal gesproken alleen via de pc kon uitvoeren. Denk hierbij aan het schrijven teksten, het plannen van een route of het inzien van uw email. De nexus 5 heeft dit uiteraard allemaal al als standaard apps beschikbaar. Een app is een programma voor de smartphone en tegenwoordig wordt deze benaming ook gebruikt voor tablets. In principe is een tablet zoals de iPad dan ook een tussenweg tussen de smartphone en de laptop. Groter dan de smartphone en dus groter dan de nexus 5. U kunt hier dan ook niet mee bellen of sms’en, maar de internetfuncties zijn er wel. Het is gemakkelijker om mee te nemen dan een laptop en u kunt er allerlei dingen mee doen zoals gamen, tekst verwerken, over het internet browsen en een boek lezen. Toch prefereren veel mensen de nexus 5 boven een tablet en mensen met genoeg geld hebben beide in huis gehaald. De apps waar we het zojuist over hadden zijn meestal gratis te downloaden of tegen een klein bedrag te vinden in zogenaamde app stores. De nexus 5 heeft enorm veel ruimte in de zin dat de harde schijf erg groot is voor een dergelijk apparaatje. Dat betekent dat u eindeloos veel nieuwe apps kunt downloaden, installeren en gebruiken tot uw plezier en functionaliteit.

Mooie nexus 5

De nexus 5 is een prachtig vormgegeven apparaatje. Het ligt lekker in de hand en glijdt gemakkelijk in uw broekzak. U kunt dankzij de lange levensduur van de accu van de nexus 5 erg lang gebruik maken van al zijn functies. Dat is wel zo fijn, zeker als u geen oplader bij u hebt en erg nodig moet bellen. De spreektijd van de nexus batterij is maar liefst 15 uur en als hij enkel stand-by staat maar liefst 390 uur. Dat is een enorm lange tijd. Vroeger moesten smartphones elke dag aan de oplader en dat koste erg veel tijd. Gelukkig is dat heden ten dage niet meer zo en daar zullen veel tieners zeer blij mij hebben. Zij hebben over het algemeen het minste geduld voor dit soort zaken. Dat neemt niet weg dat de nexus 5 ook een zeer goede keuze i voor oudere mensen. Door het grote beeldscherm is het een zeer overzichtelijke bedoeling. De pictogrammen en teksten zijn behoorlijk groot, dus voor slechtzienden is dat een uitkomst. Uiteraard kunt u dit allemaal zelf aanpassen bij de instellingen van de nexus smartphone. Er zijn talloze functies op te noemen van dit mooie apparaatje en daarom zal er nu een verre van compleet lijstje volgen. Dan kunt u direct inzien of de nexus 5 bij u gaat passen.

  • Ten eerste kunt u er uiteraard nog altijd mee bellen en sms’en. Dat laatste wordt wellicht niet meer zo veel gedaan, toch zijn er wel degelijk mensen die nog geen nexus 5 of een andere smartphone bezitten en het daarom nog via de sms doen.
  • Er zit een zeer luxe camera in waarmee u prachtige foto’s mee kunt maken. Deel ze daarna gelijk via de sociale media met uw vrienden.
  • Want u hebt immers standaard een internetverbinding met de nexus 5. Zeker als u de beschikking heeft over Wi-Fi. En dat is bij de meeste mensen thuis en op vele openbare plekken al het geval. Zo ook in bibliotheken, scholen, bussen en treinen.

Wacht niet langer en bestel snel

U wilt nu zeker ook een nexus 5? Dat begrijpen we maar al te goed. Op onze website foon4u.nl kunt u nog eens alle specificaties van de nexus 5 doorlopen. Dat is nog lang niet alles wat deze site te bieden heeft. U kunt hier dan direct na het kiezen van uw favoriete smartphone bekijken welk abonnement het meest geschikt is voor uw wensen. Gaat u bijvoorbeeld voor de nexus 5, dan kunt u daarna aangeven hoeveel belminuten u wilt per maand, de prijs van de telefoon en de datalimiet. Nadat u al deze gegevens hebt ingevuld vindt u per aanbieder de beschikbare abonnementen en de prijzen daarbij. Deze site is dus een zeer geschikte vergelijkingssite zodat u daarna direct over kan gaan tot het afsluiten van uw nieuwe abonnement. U zult dan nog binnen een week kunnen beschikken over uw eigen nexus 5. Niet alleen vindt u hier e standaard abonnementen, ook de sim-only abonnementen staan op een rijtje net als de aanbiedingen waarbij u het toestel, bijvoorbeeld dus de nexus 5, gratis krijgt toegestuurd nadat u een abonnement hebt afgesloten. Dat klinkt u vast als muziek in uw oren! Schroom dan ook niet langer en breng snel een bezoek aan onze site foon4u.nl en ga snel verder met vergelijken en laat u verleiden tot aankoop! Het is zo gemakkelijk, een kind kan de was doen.

Voor meer info : http://www.foon4u.nl/lg/Nexus-5/

You may also like