Koopcentraal
Image default
Zakelijk

Montagetafel bestellen

In veel bedrijven worden dagelijks diverse grote producten gemaakt. Om de medewerkers binnen dit bedrijf te ontlasten wordt er een speciale montagetafel gebruikt. Hiermee kunnen de werkzaamheden makkelijker uitgevoerd worden. Tevens is het mogelijk om diverse tafels achter elkaar te plaatsen om zo een grotere montagetafel te creëren.

ISM Machinery is een innovatief bedrijf welke gevestigd is in Goes. Zij hebben de juiste kennis en de ervaringen in diverse sectoren, zoals de prefab bouw en de food sector. 

Een montagetafel, ook wel de frame tafel genoemd, wordt veel in de prefab bouw gebruikt. Hiermee kunnen grote frames en producten makkelijker worden afgewerkt en eventueel worden verplaatst.  

Kies ook voor een montagetafel

Bij de ISM Group zijn diverse machines te bestellen. Machines voor de prefab bouw om zo makkelijker een product af te kunnen werken en te verplaatsen. Voorheen moesten er vaak meerdere mensen aan te pas komen om een groot artikel te draaien of te verplaatsen. Nu kan dit artikel op een montagetafel gezet worden en hierop kunnen de verdere werkzaamheden worden uitgevoerd. 

Ook maatwerk is hierbij de ISM Machinery leverbaar. Zo is het hier mogelijk om voor de prefab bouw een op maat gemaakt model te laten maken. Hiermee kunnen makkelijker en sneller complete constructies gemaakt worden. Eerst wordt er samen bekeken wat de mogelijkheden zijn. Een schets wordt gemaakt en deze wordt samen met de engineers bekeken. Na wederzijdse goedkeuring gaan zij aan de slag. Na oplevering van het apparaat gaan de monteurs aan de slag om op locatie de montagetafel te installeren. 

Voor meer informatie over dit bedrijf en de diensten die zij kunnen leveren, neem dan contact op met één van de medewerkers. Of bekijk de website.