Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Mijn wandlamp kooptips

Is jouw huis ongezellig en donker? Het is algemeen bekend, donkere tijden maken de mens somberder. Maak je huis gezellig met een paar goede wandlampen. Dus ben jij opzoek naar verlichting voor in je woonkamer? Dit blogartikel vertelt je precies hoe een waar je een wandlamp koopt.

Het aanbod aan wandlampen online is groot. Hoe kies je de juiste lamp uit al deze lampen? Het maakt de keuze makkelijker als we de lampen onderverdelen ;  antieke wandlampjes,  moderne design wandlampen, kinderwandlampen, waterdichte wandlampen  en industrielampen.

Wandlampen inspiratie

Ben je opzoek naar leuke en originele wandlampen? Dan raden we je dit blog aan over verlichting. Vol leuke tips en inspirerende ideeën van lampen.

Antieke wandlampen – Deze lampen zijn te herkennen aan de warme kleuren zoals brons, bruin en koper. Een klassieke wandlamp is nooit rechttoe rechtaan. Te herkennen aan sierlijke klassieke vormen. Bruin of bronskleurig zijn de meeste klassieke lampen. De bijgeleverde lichtbron is bijpassend van kleur.

Moderne wandlampjes – Modern is niet altijd hip of trendy. Minimalistisch vormgegeven wandlampen met harde vormen. Koude kleuren passen het best bij deze stijl. Deze wandverlichting is vaak voorzien van wit LED-licht.

Kinderkamer lampen –Dieren, piraten of prinsessen zijn alom bekende thema’s voor in de kinderkamer. Voor kleuters en peuter kan het niet bond genoeg zijn. In de kamer van de aller kleinsten is het allemaal wat rustiger. Voor de veiligheid zijn kinderlampen voorzien van zwakstroom.

Waterdichte wandlampen – Tijdens het douchen ontstaat er condens. Een IP-44 Waarde staat voor spatwaterdicht. De meeste dames willen goed licht tijdens het make-uppen. Een wandlamp in de badkamer bevindt zich vaak net boven de spiegel. De badkamer moet blinken. Chroom is eenvoudig schoon te houden.

Industrie wandlampen – Een stijl die goed past binnen een Scandinavisch interieur. Grof afgewerkte lampen met grote moeren. Mooi van lelijkheid. Deze lampen zijn eigenlijk overal mee te combineren. De gloeilamp hoort er eigenlijk wel bij.

Online kopen

Via een webshop winkelen is helemaal van nu. Bespaar je alle autoritjes naar de vele woonboulevards. Alle grote webshop bezorgen gratis aan huis. Voor 18:00 uur bestellen is morgen genieten van je wandlamp.  Webwinkels zijn goedkoper en hebben een breder aanbod.

Voor meer info : http://tips-voor-interieurverlichting.blogspot.nl/2014/10/inspiratie-voor-wandlampen.html