Koopcentraal
Image default
Mode en Kleding

Met Havep werkt u beter

Met Havep werkt u beter

Iedere arbeider zal weten dat het fijn werken is in kleding die speciaal voor het zwaardere werk gemaakt is. Het maakt niet uit of u nou timmerman, metselaar of stratenmaker bent; u wilt er graag zeker van zijn dat de kleding die u tijdens dit werk draagt optimaal comfort biedt. Diezelfde mening deelt Havep met u en Havep heeft er dan ook alles aan gedaan om haar producten zo comfortabel mogelijk te maken. Bij Havep heeft u te allen tijde de garantie dat u robuuste kleding aangeboden krijgt die jarenlang mee zal kunnen gaan, zelfs in de sectoren waar kleding normaliter snel slijt.

Speciaal voor het zwaardere werk: Havep

Niets is vervelender dan te moeten werken in een outfit die daar eigenlijk helemaal niet geschikt voor is. Dit hebben ze bij Havep weten te voorkomen door goed naar de eisen van hun klanten te luisteren. Op die manier is er uiteindelijk een zeer uniek product tot stand gebracht waar iedere vakman de vruchten van kan plukken. Op die manier heeft u de zekerheid dat u de juiste kleren draagt tijdens het werk dat u moet uitvoeren en hebben wij de garantie dat u voor de volle honderd procent tevreden bent. Wie wil dat nou niet?

Meer weten?

Havep heeft een zeer uitgebreid assortiment wanneer het gaat om kledij die gedragen kan worden tijdens het uitvoeren van een breed scala aan klussen. De beste manier om dit te ontdekken is door middel van:

  • het internet, namelijk via onze website
  • telefonisch, u kunt ons namelijk altijd even bellen; wij staan u graag te woord
  • kom langs in een van onze winkels of loop binnen bij een erkende dealer

Kortom, genoeg mogelijkheden om uzelf te trakteren op een dergelijk product van zeer hoge kwaliteit. Wie wil dat niet?

Voor meer info : http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/Havep

Gerelateerde artikelen

Sweaters bedrukken

Crocs: ook voor kinderen

Passende trouwschoenen kopen voor een goede prijs