Koopcentraal
Image default
Kinderen

Met deze kindertandpasta wordt tandenpoetsen iedere dag een feestje

Voor kinderen is het belangrijk dat ze leren om zelf hun tanden te poetsen. Hier hebben kinderen echter niet altijd zin in. Ze raken te snel afgeleid of weten niet precies hoelang ze moeten poetsen. Dit kan voor ouders vervelend en zelfs frustrerend zijn. Hoe kun je tandenpoetsen nu echt leuk en interessant maken? Daar heeft Fairytabs een oplossing voor gevonden. Met hun kindertandpasta in de vorm van tabletten wordt tandenpoetsen echt een feestje.

Schuimende tabletjes

Deze kindertandpasta heeft een hele andere vorm dan je misschien gewend bent. Dit is namelijk de eerste kindertandpasta die bestaat uit kleine tabletjes. Deze kan een kind zelf in zijn of haar mond stoppen en daarna erop kauwen. Het tabletje lost dan helemaal op en verandert in een tandpastaschuim. Het poetsen kan dan beginnen. Dit is voor kinderen veel leuker en interessanter dan een traditionele tube tandpasta. Je kunt bij de tabletjes ook een leuke en handige pot bestellen. Hierin berg je de tabletjes op en bewaar je ze voor langere tijd!

Tandenpoetsen is nooit meer saai

Heb jij er moeite mee om jouw kinderen tweemaal per dag twee minuten lang te laten poetsen? Fairytabs heeft hier een creatieve oplossing voor bedacht. Zo is de kindertandpasta in de vorm van tabletten een nieuwe ervaring, maar er is ook een tandenpoetslied gemaakt. Dit twee minuten durende liedje kun je afspelen terwijl jouw kinderen hun tanden poetsen. Ze raken hierdoor minder snel afgeleid en blijven met plezier hun tanden poetsen. Tandenpoetsen is dan geen gevecht meer, maar wordt eerder een feestje!

Bestel direct online

Je kunt de producten van Fairytabs online bestellen via de webshop. Je kunt hier kiezen voor verschillende pakketten, zoals een los pakket, een starterspakket of een reispakket. Zo heb je voor iedere situatie de juiste producten in huis. Wil je nooit meer zonder deze kindertandpasta? Sluit dan een abonnement af zodat je de tabletjes altijd in huis hebt.

https://fairytabs.be/