Koopcentraal
Image default
Winkelen

Lekker uitgaan van jong tot oud in Amsterdam

Lekker uitgaan van jong tot oud in Amsterdam

Amsterdam staat al decennia bekent om de honderden winkels, tal van goed aangeschreven restaurants voor elk budget. Tevens allemaal straat artiesten en eet kraampjes. Maar ook om de wallen, de coffee shops en natuurlijk de ruim 300 tatoeage shops. Naast al dit mooie kan je in Amsterdam natuurlijk genieten door het verblijft in 1 van de 1000 hotels en als je alle bed en breakfasts er ook nog bij zou rekenen zit je al gauw boven de 2000.

 

Vanaf dam rak tot de leidschestraat: Wanneer je op de dam bent is het natuurlijk altijd leuk met de duiven en de optredens op het plein voor het paleis. Ook heb je diverse grote caffe’s waar je gezellig met je groep kunt eten en drinken. Vanaf de dam kan je heel makkelijk de kalverstraat met al zijn winkels in lopen. Hier vind je eigenlijk alle winkelketens die er maar zijn. Loop je de Kalverstraat uit dan kom je al vrij snel in de leidschestraat. Hier vind u de iets duurdere winkels, tevens kun je bij elke grachten gordel afslaan waarna je wederom allemaal andere bezichtig heden, winkels en cafés aan zult treffen. Ook staan de oosterse en Indiase restaurants goed te boek. Hier kun je allerlei lekkere gerechten eten. Wel is het slim om online even voor korting acties te kijken. Als je kunt eten voor de helft van de prijs kun je tientallen euro’s elders besteden.

 

Vanaf het Damrak tot de wallen:

je kunt vanaf de dam natuurlijk heel snel in het wallen gebied komen. Hier vind je o.a. Kerken,. Grachten Sexshop Amsterdam, en een hoop tatoeage winkels waar je ook de populaire piercings kunt laten plaatsen. Natuurlijk heb je hier ook veel bars voor een lekker pilje of glaasje wijn. Ook kun je ervoor kiezen om eens lekker stout een coffee shop in te stappen en één van de vele rokerswaren te proberen. Het wordt gedoogd om dit op straat op te roken maar eigenlijk mag dat natuurlijk niet.

Voor meer info : http://www.chattenmetvreemden.biz