Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Led PL lampen voor kantoren!

Bent u op zoek naar zuinige led verlichting voor uw kantoor? Dan bent u bij ledlampenfabriek.nl aan het goede adres. Hier vind u een ruim aanbod aan zuinige lampen voor scherpe prijzen. U vind hier verlichting voor zowel particulieren als bedrijven.

 

Wat zijn de voordelen van led verlichting?

Led verlichting is zeer populair geworden door de vele voordelen die led lampen bieden. Het grootste voordeel is natuurlijk de energiebesparing. Led verlichting is veel zuiniger waardoor u enorm op de stroom kunt besparen. Daarnaast worden led lampen niet warm en gaan ze veel langer mee. Hierdoor heeft u weinig onderhoud en kosten aan uw verlichting de komende jaren.

 

Wat zijn de voordelen van onze led Pl lampen?

Onze led lampen voor bedrijven zijn niet alleen zuinig. Deze lampen gaan ook nog eens tien keer langer mee dan de traditionele halogeenvariant. Eenvoudig te vervangen. De lamp uit de fitting halen en de led lamp er in klikken.

 

Waarom nu overstappen?

Bedrijven krijgen tegenwoordig een deel van de investing in duurzame bedrijfsmiddelen terug via de belasting. Dit moet u wel zelf aanvragen. Led verlichting valt hier ook onder. De investering in led PL lampen kunt u dus voor een gedeelte terug krijgen van de belasting. Wacht niet langer en stap daarom nu over op zuinige led PL lampen.

Voor meer info : http://www.getled.nl/led-voor-bedrijven/pl-lamp/