Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Landelijke woonaccessoires kopen in Rotterdam? Kijk niet verder dan deze designer

Als je landelijke woonaccessoires wilt kopen in regio Rotterdam, dan mag je het assortiment van Stoffeltjes Ztuff niet missen. Deze designer uit Hoogvliet maakt stoere en rustieke producten in een landelijke stijl en gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen. Je kunt dan denken aan handgemaakte manden, woondekens, gemêleerde schapenvachten en zachte kussens. Daarbij verkopen ze ook merinowol, breigaren, kattenmanden en verscheidene soorten olijfzepen. Je kunt er bij deze designer vanuit gaan dat je product uniek zal zijn. Zo uniek dat je zelfs de optie aangeboden krijgt om je woonaccessoires op maat samen te stellen.

Zelf ontwerpen met een kopje koffie

Je bent van harte welkom bij de winkel aan huis. Daar kun je je landelijke woonaccessoires kopen in Rotterdam en omstreken, maar je kunt er ook terecht als je deze zelf wilt samenstellen. Onder het genot van een kopje koffie ga je dan samen met de designer met materialen in de weer, om het voor jou ideale kussen, deken of kleed samen te stellen. Jij kiest het materiaal, de kleur, de afmetingen en het patroon en je accessoire wordt op maat voor je gemaakt.  Een unieker product krijg je nergens en zo maak je je interieur echt speciaal.

Bezoek de webshop

Je hoeft deze landelijke woonaccessoires niet te kopen in Rotterdam, want Stoffeltjes Ztuff heeft ook een webwinkel. Daar vind je alles wat er verkocht wordt op één plek en plaats je je bestelling gemakkelijk en snel. Heb je toch nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen en jouw vraag bij deze designer neerleggen. Misschien wil je meer weten over de diervriendelijke schapenvachten of de omvang van de XXL dekens die je bij hen kunt kopen. Uiteraard kun je ook altijd terecht bij de winkel aan huis in Hoogvliet, voor een kopje koffie, een kletspraatje en het bekijken van het hele assortiment. Deze producten zijn niet alleen mooi voor jouw interieur, maar ook ideaal als geschenk.