Koopcentraal
Image default
Woningen

Laat je adviseren over de verschillende karpetten

Bij Kaatz vind je prachtige, kwalitatieve en stoere karpetten in verschillende stijlen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vloerkleden. Ze hebben een ruim assortiment met zes verschillende collecties. Daarnaast schakel je hen ook in voor maatwerk. Wil je een vloerkleed in een speciale maat laten maken? Dan zit je bij dit bedrijf helemaal goed! Wat begonnen is als een klein project, is uitgegroeid tot een echt bedrijf. Dit betekent dat ze een totaalservice bieden en je verzekerd bent van topkwaliteit. Weet je niet goed welk vloerkleed je moet kiezen? Wat is nu die perfecte kleur, het leukste patroon of het zachtste materiaal? Deze specialisten helpen je graag in jouw zoektocht naar het perfecte kleed.

De akoestiek verbeteren en een gezellige sfeer creëren met een vloerkleed

Of je nu karpetten zoekt voor je woning of je kantoorpand; bij Kaatz zit je goed! Zo hebben ze een speciale collectie aan vloerkleden voor kantoor. Wil je bijvoorbeeld de akoestiek in jouw kantoorpand of werkruimte verbeteren? Dan is een groot vloerkleed de ideale oplossing. Ook wanneer je gewoonweg een huiselijke, gezellige en warme sfeer wilt creëren, biedt een kleed de uitkomst. Zo zorg je niet alleen voor een fijne werkomgeving voor je werknemers, maar ook voor klanten is de uitstraling van je bedrijf belangrijk. Bekijk daarom direct het ruime aanbod online en kies jouw favoriet!

Neem contact op met deze specialisten

Wanneer je een van de karpetten uit het assortiment van Kaatz wilt kopen, kun je deze eenvoudig online bestellen en bij je thuis of op een andere gewenste locatie laten bezorgen. Wil je echter een vloerkleed op maat laten maken? Dan kun je het best contact opnemen met deze specialisten via de contactgegevens op hun website. Zo kunnen ze je meer vertellen over de mogelijkheden en advies geven en kun jij jouw wensen bespreken. Op basis hiervan creëren ze een vloerkleed op maat!

https://www.kaatz.nl/