Koopcentraal
Image default
Winkelen

Koopzondag

Koopzondag

Voor mensen die altijd aan het werk zijn, is het heel erg handig dat er zoiets bestaat als de koopzondag, dan kun je winkelen op zondag. Dan hebben zij ook eindelijk eens de mogelijkheid om lekker rustig te kunnen shoppen, in plaats van altijd maar gehaast in een vrij uurtje de strikt noodzakelijke dingen bij elkaar te zoeken. Gaat u maar eens na, wie van maandag tot vrijdag werkt en een gezin heeft, kan eigenlijk niet anders dan op de koopzondag rustig winkelen. Er mag dan wel een koopavond zijn, maar met een volledige baan en kleine kinderen is het zo maar weer laat. Er moet immers uit het werk eerst nog eten gekookt worden en dan moet er nog gegeten worden. Als dat allemaal achter de rug is, dan is het eigenlijk al niet meer de moeite waard om nog naar het centrum te gaan. Helemaal niet als het winkelcentrum niet vlak bij u in de buurt is. Met kleine kinderen is ook de zaterdag al snel gevuld. Sport, clubjes, verjaardagsfeestjes en speelafspraken vullen vaak deze weekenddag. Ouders zijn op dit soort dagen vooral aan het heen en weer rijden om de kleintjes op tijd bij hun volgende agendapunt af te leveren. Daarom is voor hen de koopzondag ook echt een uitkomst. Nu mensen veel minder naar de kerk gaan en er over het algemeen veel minder familieverplichtingen zijn, is de koopzondag het ideale moment om eindelijk eens met het hele gezin te gaan shoppen. Zo kunt u bijvoorbeeld rustig kleren passen met de kleintjes, zonder dat u loopt te stressen om een volgende afspraak die u moet halen of omdat de winkel bijna gaat sluiten. Voor velen is de koopzondag dus echt een uitkomst.

Koopzondag in de stad

Het is dus heel erg handig om een koopzondag te hebben, maar dan moet u nog wel weten wanneer deze bij u in de buurt gehouden wordt en welke winkels er dan wel of niet geopend zijn. Bovendien wijken de openingstijden op een koopzondag nogal eens af van de normale openingstijden. Waar vindt u nu informatie over al dit soort zaken? Daarvoor gaat u eenvoudig naar openingstijden.nl. U vindt hier niet alleen maar alle openingstijden van heel veel soorten winkels, wat natuurlijk ook heel erg handig is, maar u vindt hier ook heel gemakkelijk wanneer er bij u in de buurt een koopzondag is of een koopavond. Wilt u dus een zondagje gaan shoppen, dan kunt u via deze website snel zien naar welke plaats u daarvoor moet rijden. U hoeft dus niet langer allerlei kranten en folders in de gaten te houden om er achter te komen wanneer er in uw favoriete winkelstad weer een koopzondag georganiseerd wordt, in het vervolg gaat u gewoon even naar deze site en dan weet u snel hoe de zaken ervoor staan. Bovendien kunt u hier ook vinden welke winkels er tijdens de koopzondag wel geopend zijn en welke niet. Veel kleinere winkels willen hier nog wel eens vanaf zien, aangezien het voor eenmanszaken natuurlijk niet heel leuk en niet echt haalbaar is om zeven dagen in de week open te zijn. Zo weet u meteen of uw favoriete kleine winkeltjes dan ook geopend zijn. Bovendien vindt u er ook de openingstijden tijdens deze zondag, zodat u weet wanneer het winkelen kan beginnen en tot hoe lang u maximaal door kunt gaan.

Bedrijven, winkels en openingstijden

Op de overzichtelijke website van openingstijden.nl vindt u dus meer dan alleen gegevens over de koopzondag. U kunt hier terecht voor:

  • de openingstijden van de winkels bij u in de buurt
  • het vinden van een bepaalde categorie winkeliers
  • de openingstijden van bedrijven in uw regio
  • de koopzondagen en koopavonden van verschillende steden

Het is natuurlijk heel erg handig om te weten wanneer er een koopzondag is, maar als uw favoriete winkel daar niet aan mee doet, dan wilt u daar natuurlijk wel op een ander moment in de week nog even naar toe. Ook daarvoor kunt u dus terecht op deze site, want u vindt snel wanneer zij wel geopend zijn. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is de naam van de winkel invoeren en uw postcode. U ziet dan snel of zij meedoen aan de koopzondag en wat hun algemene openingstijden zijn. Zo hoeft u nooit meer voor een dichte deur te staan. Een extra pluspunt van deze website is dat zij meteen ook een link bieden naar de folder en de aanbiedingen van de winkel die u opgezocht hebt. Zo kunt u meteen zien wat de acties zijn en wat u eventueel tijdens de koopzondag bij hen zou willen kopen. Een andere handige mogelijkheid is dat u kunt zoeken op categorie. U kunt bijvoorbeeld invoeren dat u op zoek bent naar een bouwmarkt of naar bouwmaterialen. De site zal u dan tonen welke zaken deze producten bij u in de buurt aanbieden. Doordat u ook meteen ziet wanneer zij geopend zijn, weet u dus meteen waar en wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe hamer, een rol behang of een pot verf kunt kopen. Dit zorgt ervoor dat u nooit meer naar een bouwmarkt rijdt om vervolgens voor een dichte deur te staan en het hele centrum door te rijden op zoek naar één die wel geopend is. De website openingstijden.nl kan u dus vele voordelen bieden, niet alleen op het gebied van de koopzondag, alhoewel deze informatie natuurlijk ook nooit verkeerd is om te hebben.

Voor meer info : http://www.openingstijden.nl/koopzondagen/