Koopcentraal
Image default
Hobby en vrije tijd

Jacuzzi in het water

Er is nu een wel heel opmerkelijk product op de markt. We hebben het nu over de drijvende Jacuzzi. Met deze Jacuzzi kunt u op het water varen terwijl u vertoeft in een heerlijk warm bad met bubbels. Deze drijvende Jacuzzi draagt de naam Hotug en is een uitvinding van een kunstenaar uit Rotterdam. 

Het opmerkelijke vaartuig houdt grofweg het midden tussen een groot, eivormig bad en een boot, waarmee het water op kan worden gegaan. In de Hot Tug gaat ruim 2000 liter water, die tot een aangename temperatuur van 38 graden kan worden gebracht. Zodra de drijvende Jacuzzi is gevuld, scheidt slechts een smalle rand de inzittenden van het water waarin wordt gevaren.

De Bruijn is van oorsprong beeldhouwer met een liefde voor natuurkunde en techniek. Uiteindelijk lag het ontwerpen en maken van meubels hem meer. “Ik houd ervan om dingen zelf te maken. Meubels die je nergens kunt kopen en die je graag zou willen hebben. Mooie, bijzondere en grappige objecten, die in de eerste plaats gewoon functioneel zijn”, vat Frank de Bruijn zijn drijfveren samen.

De Bruijn onderzoekt momenteel de mogelijkheid tot serieproductie en ziet zijn creatie het liefst door heel Europa bdrijven. De verwachte verkoopprijs van de badboot zal rond de tienduizend euro liggen.

Indien u liever niet op het water vertoeft, kunt u er ook voor kiezen om in uw tuin een buiten bubbelbad te plaatsen. Een bubbelbad of Jacuzzi in de tuin biedt meer discretie en is een stuk goedkoper. Een goedkope Jacuzzi koopt u

Voor meer info : http://www.sunspabenelux.nl