Koopcentraal
Image default
Financieel

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Voor particulieren incasseert incassobureau Bill ook. Veel incassobureaus en deurwaarders incasseren puur voor bedrijven. Dat is waar Bill stopt. Ook particulieren die een incasso hebben zijn bij Bill welkom. Debiteuren uit heel Nederland kunt u bij Bill indienen. Bill incasseert namelijk landelijk, door heel Nederland en Vlaanderen. Incasso opdrachten van particulieren zijn altijd verschillend.Er moet altijd specifiek naar gekeken worden. Incassobureau voor particulieren nodig? Bill altijd inschakelen!

Het buitengerechtelijke incassotraject

Uw vordering gaan we eerst via een minnelijk traject proberen te vorderen. De debiteur ontvangt een brief. Op de huidige vordering worden incassokosten in rekening gebracht. Volgt geen brief? Dan volgt een 2e strenge brief. Ook wordt er gebeld. Meestal Bijna altijd vind er vrij snel communicatie met de debiteur plaats. Maar wanneer dat niet mogelijk is kan tevens adresonderzoek worden gedaan. Ook wordt onderzoek gedaan naar telefoonnummers gedaan.

Gratis uw vordering indienen

Bij debiteur worden er incassokosten conform de wet in rekening gebracht. Meestal is dit een bedrag van 15%. Hoe groter het bedrag is des te lager het percentage aan kosten. Er wordt ook btw over de kosten gerekend omdat u als particuliere klant de btw dus niet kan verrekenen. U hoeft deze in ieder geval niet te betalen. No Cure No Pay is bij ons kantoor ook van toepassing op particuliere incasso opdrachten. Wat inhoudt dat … Wanneer er niets voldaan wordt dan kost het u ook helemaal niks.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html