Koopcentraal
Image default
Dienstverlening

Houten tafels op maat

Woodshape

Als grootvader wil je graag dat je kinderen goed terecht komen. Mijn oudste kleinzoon gaat in de zomervakantie op zichzelf wonen, want hij gaat studeren in een andere stad. Daarom zijn we nu aan flink bezig met het verzamelen van een riante inboedel zodat hij in de zomer zonder al te veel problemen kan gaan verhuizen. Als grootvader wil je natuurlijk graag een duit in het zakje doen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een leuk cadeau. Een keukentafel leek mij een goed idee. Hij zou de tafel kunnen gebruiken om daar te studeren, te eten en om te chillen zoals hij en zijn vrienden dat noemen. Ik ben zelf al jaren klant bij woodshape en daarom ben ik naar hun website gegaan om eens rond te neuzen naar een geschikte tafel voor hem. Woodshape is een bedrijf uit Heiloo, nabij Alkmaar en zij leveren al jarenlang houten tafels op maat van hoge kwaliteit. Het leuke aan woodshape vind ik dat het tegelijkertijd ook een fabriek is. Ze krijgen de ruwe stoffen binnen en verwerken ze tot de modellen die je in hun online winkel kunt bestellen. Met de hand gemaakt, waar vind je dit nu nog? Ik ben dan al wel een man op leeftijd, toch maak ik graag gebruik van het internet. Ik heb een aantal jaren geleden een computercursus gevolgd met vele vervolgcursussen voor onder andere office, het internet en zelfs voor het bewerken van foto’s. Ik ben dan ook de huisfotograaf in mijn familie en wil graag kwaliteit leveren. Dat geldt ook zeker voor woodshape en dat zie je af aan hun foto’s op de site. En dat zie je dan ook terug in de eindproducten, dat is uiteraard veel belangrijker dan die foto’s. Een tafel voor mijn kleinzoon uitzoeken was nog niet zo maar gedaan. Er is een ruime keuze en ik wilde bovendien verzekert zijn van een duurzame houtkeuze zodat de tafel ook na zijn studententijd mee kon gaan naar wellicht een koophuis. Hopelijk kan op die manier de tafel van woodshape generatie op generatie doorgegeven worden. Dat lijkt mij echt een prachtidee.

Woodshape tafels

Niet alleen levert woodshape vele verschillende types eettafels, ook kan je bij hen terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld:

  • salontafels
  • statafels
  • tafelbladen. Deze kunnen geheel op maat gesneden worden. is het onderstel dus nog helemaal intact of was je in staat om dit zelf te maken. Of is het oude blad gewoon an vervanging toe, dan kan je bij woodshape op deze manier een nieuw tafelblad laten maken
  • meubilair. Ook kan woodshape voor jouw houten bankjes en lampen maken. Leuk voor buiten maar ook binnen staan ze niet verkeerd. Zelf heb ik al vele malen overwogen om een plantentafel te bestellen voor op mijn balkon. Wellicht ga ik binnenkort wel overstag. Maar eerst een woodshape tafel voor mijn kleinzoon uitkiezen

Afijn, ik had zoals ik al zei nog wel wat vragen over de houtsoorten. Gelukkig konden de medewerkers mij goed vertellen wat er zoal te bieden is. Je merkte direct dat zij een passie hebben voor het maken van meubelen en er echt alles vanaf weten. Ik heb weleens eerder bij woodshape besteld en toen merkte ik dat ook al op. Ik ken hen doordat we tijdens de internetcursus op zoek moesten gaan naar webwinkels. Zo ben ik bij woodshape terecht gekomen en ik ga er zeker niet meer bij weg. In de toekomst kunnen ze dus nog veel bestellingen van mij verwachten. En het is ook helemaal niet duur. Dat komt vast omdat hun fabriek en verkooppunt allemaal bij elkaar zitten. Daarnaast hebben ze geen winkelpand en dat scheelt wellicht aanzienlijk ten opzichte van fysieke winkels in de buitenwereld. Doordat zij zo kunnen besparen op hun onkosten hebben ze die winst doorberekend in hun verkoopsprijzen. En daar pluk ik uiteraard weer de zoete vruchten van.

Zeker de moeite waard

Een kijkje op hun site zal jou wellicht ook doen overtuigen dat je bij hen terecht kan voor al je houten meubilair. Woodshape levert snel aan huis ook al moet het speciaal op maat worden gemaakt. Dat was ook in mijn geval zo. Mijn kleinzoon heeft al een kamer gevonden en die kan hij in augustus gaan betrekken. Het mooie is dat we daardoor wel alle maten weten van de kamer en zo kon ik een geschikte eettafel op maat laten maken door de vakkundige lui van woodshape. Ik heb uiteindelijk gekozen voor beukenhout. De beuk staat bekent als een boom die onverstoorbaar en onverwoestbaar is. Het hout is dan ook keihard, goed te bewerken en heeft een mooie donkere kleur. Die donkere kleur past mooi bij het andere meubilair die hij onderhand alvast verzameld heeft. Ik heb zijn woodshape tafel voor zijn verjaardag gegeven en hij was er erg blij mee. Zo heeft hij een studiehoek, eettafel en drinktafel ineen. Ja, ik ben ook ooit jong geweest dus er zal heel wat bier over vloeien. Maar dat is geen probleem want de tafels van woodshape kunnen wel tegen een stootje. En mocht het over decennia toch nog zo zijn dat het blad helemaal versleten is geraakt, dan is woodshape er vast nog wel om een nieuwe blad op maat te maken. Hopelijk ben jij nu ook nieuwsgierig geworden en breng je snel een bezoekje aan hun site. Je kunt direct overgaan tot een bestelling door je gegevens in te vullen. Snel, voordelig en veilig via het internet.

Voor meer info : http://www.woodshape.nl/houten-salontafels-op-maat.html