Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Het onderhouden van je leren schoenen

Leren schoenen zijn prachtstukken om te hebben maar meestal is de slijtage van het product al na een korte tijd zichtbaar. Daarom is het heel belangrijk om je leren schoenen goed te onderhouden wil je er zo lang mogelijk mee kunnen doen. Schoenen verven is iets wat hier bij komt kijken.

Maar waar begin je met het onderhouden van je leren schoenen? Zodra je je schoenen uittrekt is het leer nog warm, wanneer er dan gelijk een samenklem in de schoenen geplaatst wordt blijft de vorm van de schoenen mooi. Soms is het tijd om je schoenen te poetsen, wanneer je dit doet zijn er dingen waarop je moet letten. Je begint met het verwijderen van het vuil van de schoenen. Als je dit niet doet zullen de schoenen nooit zo mooi worden als je wilt. Hiervoor is een speciale primer beschikbaar van het merk angelus, dit merk staat wereldwijd bekend als het beste verfmerk.

Wanneer de schoenen zijn gereinigd kun je ervoor kiezen om ze op te poetsen of kun je ervoor kiezen de schoenen opnieuw te verven of een geheel ander kleurtje te geven. Ook voor deze klus raden we producten aan van angelus, deze zijn te koop op de website van de leerverfshop. De angelus leerverf is te koop in wel 140 verschillende kleuren, zo kun je doen met je schoenen wat je zelf wil en lekker creatief zijn. Bij schoenpoetsen smeer je de schoenen in met een crème. Zodra de crème op de schoenen is aangebracht moet de crème twee uur drogen. Wanneer dit droog is kan het weer worden verwijderd met de borstel. Nadat de crème is verwijderd is het de bedoeling dat je met een natte doek zachtjes over de schoen heen ga. Op de website van de leerverfshop zijn verschillende soorten verf en verschillende producten beschikbaar met extra uitleg!

Voor meer info : http://www.leerverfshop.nl