Koopcentraal
Image default
Huishoudelijk

Herbruikbare producten weer terug in de spotlight

We waren met z’n allen zo goed op weg, maar de wereldwijde pandemie heeft ons een paar stappen doen moeten terugzetten. De strijd tegen plastic en andere producten voor eenmalig gebruik is sinds het begin van 2020 extra moeilijk geworden. Persoonlijke hygiëne had namelijk de topprioriteit. Begrijpelijk, maar inmiddels is de tijd aangebroken om weer op de lange termijn te focussen. Herbruikbare producten verdienen dus weer een plekje in de spotlight. Daar zijn ook de oprichters van de trendy webshop De Handige Hoek het mee eens.

Plastic Free Life

Wist je van het bestaan van Plastic Free July? Wie aan deze maand meedoet, probeert plastic artikelen zoveel mogelijk te vermijden en indien dat mogelijk is door duurzame alternatieven te vervangen. Ook dit jaar nam een behoorlijk aantal personen deel. Maar wat als Plastic Free July nu een Plastic Free Life wordt? Met behulp van de herbruikbare artikelen van de bovengenoemde webshop zet je een belangrijke stap in de richting van een duurzaam, verantwoord leven.

Herbruikbare producten zijn net zo hygiënisch

Wegens corona vinden veel mensen het vandaag de dag weer een beetje ongemakkelijker om geen gebruik meer te maken van wegwerpartikelen als bekertjes. Maandenlang is het feit verkondigd dat

een virus veel langer dan verwacht op een voorwerp kan blijven leven. Echter bestaat er geen bewijs dat plastic artikelen hygiënischer zijn dan herbruikbare producten. Wanneer je de duurzame alternatieven zorgvuldig wast, hoef je je nergens zorgen om te maken. Herbruikbare bekers, maar ook flessen en vershoudzakjes zijn volop verkrijgbaar bij De Handige Hoek.

Kies voor gebruiksgemak en kwaliteit

Wil jij minder producten, maar wel artikelen van hogere kwaliteit kopen? Dan ben je bij deze webshop, die in 2020 werd opgericht door twee jonge ondernemers, aan het juiste adres. Niet alleen steunen zij de perspectiefverandering, oftewel de switch naar een duurzamer leven, gebruiksgemak en kwaliteit verliezen zij daarbij niet uit het oog. Ontdek het aanbod aan herbruikbare producten in de webshop!

 

Gerelateerde artikelen

Loeplamp, de voordelen!

Hästens heeft verschillende kwalitatieve boxsprings

Bekende glazenwasserij in regio Den Haag