Koopcentraal
Image default
Huishoudelijk

Hästens heeft verschillende kwalitatieve boxsprings

De boxsprings van Hästens zijn natuurlijk niet beperkt tot maar één model. Hästens is een Zweeds merk dat continu innoveert door bijvoorbeeld verschillende soorten natuurlijke materialen te onderzoeken. Als deze de kwaliteit van de boxsprings bevorderen, dan kiest Hästens ervoor om deze materialen te implementeren in een nieuw model. Zo wordt er gebruik gemaakt van grenen hout, katoen, wol en natuurlijk paardenhaar om de beste kwaliteit te garanderen. Omdat er continu geïnnoveerd wordt met de modellen van Hästens boxsprings, komen er uiteraard ook regelmatig modellen in de aanbieding. Deze vindt u bij Fidder Slapen in Woerden in een speciale sectie. De slaapspecialist die u begeleidt, vertelt u hier alles over tijdens uw bezoek aan de showroom!

Ook andere kwaliteitsmerken zoals Auping zijn hier verkrijgbaar

Zijn de boxsprings van Hästens toch niet helemaal wat u nodig heeft? Dan heeft u bij deze showroom in de buurt van Utrecht ook nog de mogelijkheid om bij het assortiment van Auping te kijken. Het Plaza van Auping nabij Utrecht is gevestigd in de showroom van Fidder Slapen in Woerden. Dit Nederlandse merk heeft hier al zijn modellen staan zodat u zonder problemen alle bedden, matrassen en boxsprings met elkaar kunt vergelijken! In de wijde omgeving van Utrecht vindt u nergens zo een compleet aanbod van Auping. Tijdens het proefliggen ontdekt u al snel welk bed het best bij uw slaapgewoonten past. Komt u er niet aan uit? Dan geeft een slaapexpert van Fidder Slapen in Woerden nabij Utrecht u een persoonlijk advies over de bedden van Auping.

Ontdek welk bed bij uw slaapwensen past

In de showroom heeft u de mogelijkheid om verschillende bedden en matrassen te testen. Dan weet u zeker dat u een bed aanschaft dat bij uw slaapgewoonten en -wensen past. Op de website van Fidder Slapen vindt u uiteraard ook nog veel meer informatie over de boxsprings van Auping en Hästens.

Gerelateerde artikelen

Loeplamp, de voordelen!

Door het wrappen lijkt je keuken helemaal nieuw!

Bekende glazenwasserij in regio Den Haag