Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Gordijnen op maat

Heel eenvoudig uw gordijnen op maat

De toon van uw interieur wordt voor een groot deel bepaald door de kleuren die u gebruikt. Bovendien speelt het soort gordijn dat u voor uw ramen (of deuren) hangt daarbij een bijzonder grote rol. Indien u uw gordijnen op maat wilt laten maken, zou dat problemen kunnen opleveren. Als u namelijk naar bepaalde winkels gaat, zal het lastig kunnen zijn om de juiste stijl te vinden of de juiste kleur. Daarnaast kan het ook lastig zijn om zonder aanwijzingen de juiste maten te vinden. Gelukkig kunt u bij Rivington Interiors heel eenvoudig uw gordijnen op maat laten maken. Vervolgens worden ze gewoon bij u thuis bezorgd. Het assortiment interieurproducten van Rivington Interiors is ontzettend uitgebreid. U vindt hier een overdaad aan kleuren en de diverse raamdecoraties zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en materialen. Daarbij kunt u denken aan onder andere:

  • linnen
  • katoen

De kleurenselectie waaruit u kunt kiezen is heel erg gevarieerd. Veel van onze kleuren zijn trouwens basiskleuren, omdat we in de interieurbranche een trend hebben kunnen waarnemen waarin we zien dat men is terug gekeerd naar de basics. Er was een tijd dat men juist koos voor zeer kleurrijke patronen, maar we zien op dit moment juist dat men meer gaat voor rustige, kalme basiskleuren. We hebben daarom veel wittinten en andere basiskleuren voor u in het assortiment. U kunt uw gordijnen op maat bestellen door te kiezen uit één van de volgende mogelijkheden:

  • u kunt aan de hand van de instructies op de website zelf uw gordijnen opmeten
  • u kunt eveneens gebruik maken van de meet- en montagedienst

Bent u er niet helemaal zeker van of het u zelf zou lukken? Maakt u zich geen zorgen, u kunt onze professionele meet- en montageservice inschakelen om u te helpen. Deze zullen dan bij u thuis de maten vaststellen, daarna zullen de gordijnen op maat gemaakt worden en tot slot zal onze meet- en montagedienst ze naar uw wens komen installeren.

Bestel gordijnen op maat bij Rivington Interiors

Het bestellen van gordijnen op maat was nog nooit zo gemakkelijk! Bij Rivington Interiors kunt u namelijk online op een heel eenvoudige wijze, met onze aanwijzingen, zelf de afmetingen van uw gordijnen op maat vaststellen. Deze maten geeft u aan ons door zodat wij ze voor u kunnen maken. Daarna worden ze bezorgd en kunt u ze zelf in uw woonkamer, slaapkamer of enige andere ruimte naar keuze, monteren. Indien u echter liever wilt dat een professional de gordijnen op maat komt installeren, dan is dat ook mogelijk. Daarnaast kan er ook van tevoren iemand bij u langskomen om een en ander op te meten. Op die manier weet u ook precies dat het op de juiste manier gebeurt. Als u echter wel graag zelf aan de slag gaat, kunt u dat gemakkelijk met onze instructies aanvangen. Zo kunt u de perfecte gordijnen op maat bij ons bestellen om uw verschillende ruimtes een volledig andere uitstraling te geven. Kiest u voor een donkere of een lichte kleur? Kiest u voor katoen of linnen? Het kan bij ons allemaal. We hebben een zeer uitgebreid aanbod gordijnen op maat voor u in ons assortiment. Bovendien zijn deze zeer voordelig geprijsd. Daarnaast is het mogelijk om te spelen met de lengte van uw raamdecoratie. Een gordijn kan namelijk zo worden gemaakt dat het net niet de grond raakt. Op die manier heeft uw kamer een strakke, moderne uitstraling, omdat de raamhanging recht omlaag hangt. Deze lengte is bovendien fijn als u een gordijn vaak opent of sluit. Dan is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor het gordijn dat als het ware ‘staat’. Dit gordijn is iets langer, waardoor het net lijkt alsof het op de vloer staat. Deze uitvoering wordt ook wel gezien als de meest stijlvolle uitvoering van onze huidige tijd. Op onze website kunt u overigens afbeeldingen terugvinden van de verschillende stijlen. Zoals u daar zou kunnen zien is deze uitvoering van het gordijn een versie die wat meer ‘ontspannen’ oogt. Hij hangt namelijk minder statig en recht dan de vorige gordijnoptie die we noemden. De derde mogelijkheid is het extra lange gordijn. Uw kamer krijgt hierdoor een veel romantischere uitstraling. Uw gordijnen op maat krijgen hier bovendien meer ‘body’ van, oftewel het gordijn lijkt hierdoor voller. U moet bij deze lengte wel opletten dat het extra onderhoud met zich mee kan brengen omdat het eerder stoffig kan worden. Het schuift namelijk meer over de grond.

Allerlei stijlen en mogelijkheden

Op onze website kunt u precies zien welk assortiment gordijnen op maat wij u kunnen bieden. Daar ziet u eveneens de prijzen, afmetingen, mogelijkheden. U treft hier ook de kleuren en verschillende stoffen. Indien u vragen heeft over de gordijnen op maat, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze contactgegevens kunt u terug vinden op onze internetsite. Wilt u gordijnen op maat laten maken bij ons? Aarzel dan niet en kom vlug de mogelijkheden bekijken. Wij bieden u graag hulp bij het achterhalen van de afmetingen die uw gordijnen op maat zouden moeten hebben. Er is van alles mogelijk met de gordijnen op maat van Rivington Interiors. Op onze website treft u bovendien stijlimpressies aan waarmee u de nodige inspiratie op kunt doen. We geven u ook graag tips, zoals u op de site kunt terugvinden. Geef ook uw woning een nieuwe uitstraling met onze prachtige gordijnen op maat! Hopelijk zien we u snel?

Voor meer info : http://www.rivingtoninteriors.com/nl/gordijnen-op-maat.html