Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Goedkoop een matras of boxspring kopen.

Bij Het Meubelplein vindt u matrassen voor een voordelige prijs. Wij zijn voorzien van boxsprings en matrassen die perfect in uw woonkamer of slaapkamer passen.

Goedkope matrassen voor een goede kwaliteit!

Het Meubelplein heeft een goed aanbod in matrassen. Tevens zijn wij de goedkoopste van de Beneluxe in onze matrassen. Onze matrassen zijn voorzien van 7-zone pocketvering. 7-Zone pocketvering geeft de juiste ondersteuning terwijl u slaapt. De zakjes die zich om de veren bevinden vangen uw vocht op per nacht zodat uw matras niet na een aantal jaren zal gaan roesten.

Onze matrassen zijn verkrijgbaar in diverse maten. De diktes waar u een matras in kunt bestellen zijn in 18 cm dik en in 22 cm dik. De opbouw van een matras bij 18 dik is als volgt: 2,5 cm koudschuim, 0,5 cm vilt, 12 cm pocketvering, 0,5 cm cm vilt, 2,5 cm koudschuim. Bij een 22 cm dik matras worden de 2 kanten koudschuim van 2,5 cm verdikt naar 4,5 cm per kant. 
Koudschuim is de standaard afdeklaag. U kunt ervoor kiezen om een afdeklaag van traagschuim of latex te nemen i.p.v. de standaard koudschuim.

Wat is 7-zone pocketvering?

Pocketvering betekent eigenlijk letterlijk ‘zakjesveer’. Pocketvering zijn veren die als het ware zijn ingepakt in zakjes. Deze zakjes vloeien individueel in elkaar over waardoor u geen kraakbed meer hebt. Een ander voordeel hier van is dat als u samen slaapt met een partner, dat je dat bijna niet eens merkt! De zakjes zijn gemaakt van een synthetische non-woven materiaal. De 7-zone pocketvering past door zijn onafhankelijke beweging zich gemakkelijk aan, aan de vorm van uw lichaam. Onze pocketvering matrassen zijn leverbaar met 300 veren per m2. Deze veren per m2 bepaalt hoe nauwkeurig het matras zich zal aanpassen aan uw lichaam. 300 Veren per m2 bepaalt voor een groot deel de levensduur, comfort en kwaliteit van het matras. De 7-zones staan voor de drukpunten van uw lichaam. Daar waar de lichaamsdelen zwaarder zijn, zal de draaddikte dikker zijn dan op de plekken wat lichter is. Uw lichaamsdelen worden nu evenredig ondersteunt. 

Het matras kan regelmatig gedraaid worden omdat de comfort zones in het matras symmetrisch zijn opgebouwd. Hierdoor wordt de duurzaamheid van het matras vergroot. Qua allergie is alles ook perfect geregeld in het matras. Zo zorgen de veren ervoor dat de lucht in het matras vrij kan circuleren en zit er een afneembare allergische wasbare hoes omheen. Hierdoor heeft u altijd een schoon en fris matras!

Wat is traagschuim?

Traagschuim is een schuimsoort dat zich perfect aanpast aan uw lichaam. Door middel van uw lichaamswarmte ‘smelt’ het schuim als het ware waardoor het uw lichaamsvorm aanneemt. Hierdoor biedt het extra comfort en ondersteuning.

Wat is latex?

Latex is een natuurproduct, afkomstig van de rubberboom. Latex staat erom bekend dat het een goede veerkracht, comfort, ondersteuning en ventilatie heeft. Daarbij is latex ook het duurzaamste materiaal van de 3. Latex biedt het uiterste comfort en gaat het langste mee van allemaal. Latex werkt met een neerwaartse en opwaartse druk waardoor de lucht goed door de latex, in combinatie met pocketvering, heen kan circuleren.

Voor meer info : http://www.hetmeubelplein.nl/slaapkamer-meubels/matrassen/