Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Ga voor duurzaamheid met een houtskelet aanbouw

Als het gaat om houtskeletbouw, dan laat je de specialisten van EB-bouw uit Deurne jouw aanbouw verzorgen. Hierdoor wordt de aanbouw op de meest optimale manier aangepakt. De specialisten gebruiken een houten constructie, is flexibel toepasbaar aan al jouw wensen. In vergelijking met traditionele bouwmethodes is het ook nog eens een stuk voordeliger. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Creëer een wind- en waterdichte aanbouw

Als je jouw woning wilt uitbreiden met een garage of een extra leefruimte, dan maken de specialisten graag een houtskelet aanbouw die volledig voldoet aan jouw wensen. De constructie wordt meestal prefab gemaakt, waardoor er in een korte tijd een water- en winddichte constructie wordt opgesteld. In sommige gevallen werken ze zelfs ter plekke. Voorafgaand aan ieder project gaan ze met je in gesprek om alle wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Zo weet je dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet.

Combineer houtskeletbouw met vlasisolatie

Kies je voor een houtskeletbouw aanbouw in combinatie met vlasisolatie, kies je ook voor duurzaamheid. Hout en vlas bezitten namelijk diverse eigenschappen die geluid en warmte isoleren. Tijdens de koude wintermaanden zul je daarom minder brandstof hoeven gebruiken en creëer je een energiezuinigere woning. Hierdoor draag je een steentje bij aan de verbetering van het milieu. Hout is ook nog eens een zeer voordelig. Laat je daarnaast ook nog kunststofkozijnen plaatsen? Dan is de isolatie helemaal goed geregeld!

Neem contact op met de specialisten voor meer informatie

Heb je interesse in een nieuwe aanbouw, en wil je hiervoor houtskeletbouw gebruiken? Dan helpen de specialisten van EB-bouw uit Deurne je graag verder. Ze voorzien je graag van meer informatie over de mogelijkheden. Neem daarom eens contact met hen op via de contactgegevens op de website. Lees ook zeker het bouwplan na, zodat je een beeld krijgt van de werkwijze van deze experts.

http://www.eb-bouw.nl/