Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Een houten overkapping op maat: kies jouw ideale model

Een houten overkapping op maat past perfect in jouw tuin en voldoet aan al je wensen. Dit geldt zeker ook als je kiest voor een Douglas overkapping bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. Deze online aanbieder biedt jou de mogelijkheid om de houten overkapping op maat te maken door online de juiste keuzes te maken.

Maak jouw houten overkapping op maat d.m.v. diverse keuzes

Het Douglas overkapping bouwpakket wordt bij deze online aanbieder makkelijk op maat gemaakt door de diverse keuzes te doorlopen. Je kunt meerdere keuzeopties selecteren in het bestelproces, zodat je eenvoudig zelf je houten overkapping op maat maakt. Vervolgens wordt het Douglas overkapping bouwpakket aan je geleverd en kun je ermee aan de slag. Je kunt onder meer de volgende keuzes maken.

  1. Led verlichting voor in de houten overkapping

Jouw Douglas overkapping bouwpakket kan eenvoudig worden uitgebreid met mooie led verlichting. De led verlichting zorgt niet alleen voor meer sfeer in de houten overkapping op maat, maar door het extra licht in de tuin wordt ook direct de veiligheid verhoogd. Dat is een prettige bijkomstigheid.

  1. Een Douglas overkapping bouwpakket met dichte wanden

De houten overkapping op maat kan worden uitgebreid met dichte wanden. Dit kan om meerdere redenen een uitstekende keuze zijn. Op de eerste plaats kan het een goed idee zijn om dichte wanden toe te voegen als er relatief veel wind in je tuin staat. Daarnaast zijn dichte wanden ook prettig wanneer je eenvoudig wilt zorgen voor wat meer privacy. Je kunt het Douglas overkapping bouwpakket makkelijk met dichte wanden uitbreiden als je je bestelling bij Doe Het Zelf Veranda plaatst.

Een houten overkapping op maat met lichtstraat

Het Douglas overkapping bouwpakket kan naar wens worden voorzien van een mooie lichtstraat. Plaats je de houten overkapping op maat tegen je raam of vlakbij je raam? Dan kan het zijn dat je veel licht uit je woonkamer of bijvoorbeeld keuken wegneemt. Dit los je op met een mooie lichtstraat. Je kunt de houten overkapping op maat van diverse soorten lichtstraten laten voorzien.