Koopcentraal
Image default
Aanbiedingen

De leukste woningmakelaar van Breda

Leuke huizen, leuke mensen en leuke makelaars: dat is waar MB Makelaars voor staat. Deze woningmakelaar in Breda bestaat uit een jong en creatief team met professionals die een passie hebben voor de makelaardij en dus ook de zaak. U ziet dit terug in de resultaten die ze behalen, bij het aankopen en verkopen van woningen. De 9,8 op Funda bewijst dit op een mooie manier. Waar heeft u een makelaar voor nodig? Laat het deze makelaardij weten en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.

Ga de uitdaging aan in deze krappe huizenmarkt

Het kan een stressvolle periode zijn: uw huis verkopen en/of een nieuw huis aankopen. De krappe huizenmarkt helpt hier natuurlijk niet aan mee. MB Makelaars schrikt hier echter niet van en gaat de uitdaging met u aan. Ze staan zowel op werkdagen gedurende reguliere werktijden voor u klaar, maar werken daarnaast ook ’s avonds en in de weekenden. Oftewel, alles om tot de beste resultaten te komen, zodat u uw huis tegen een goede prijs verkoopt of een nieuw huis voor (minder dan) uw budget aankoopt. Wanneer u deze woningmakelaar uit Breda inschakelt, betaalt u voordelige prijzen. Voor de verkoop van uw huis rekenen zij maximaal 1% courtage. Zoekt u een huis buiten Breda? MB Makelaars is actief in de regio, dus ook in onder andere Ulvenhout, Bavel, Prinsenbeek en Teteringen.

Uw huis te huur aanbieden? Dat kan ook!

Heeft u geen interesse in het kopen of verkopen van een woning, maar zoekt u een woningmakelaar in Breda die ervaring heeft in de verhuur van woningen? Ook dan gaat u in zee met deze makelaardij. Het fijne is dat de makelaars potentiële huurders goed screenen voordat ze u hierover adviseren. Dit betekent dat ze niet meteen met de eerste geïnteresseerde akkoord gaan en pas verder gaan als ze zeker weten dat de toekomstige huurder betrouwbaar is. Dat is natuurlijk een hele geruststelling!