Koopcentraal
Image default
Zakelijk

De leukste relatiegeschenken

Als bedrijf zijnde relatiegeschenken aan klanten en partners geven, heeft een aantal positieve effecten. Ook al is het iets kleins als een pen, de klanten of partners zullen onbewust regelmatig in aanraking komen met jouw bedrijf(slogo). Een pen is echter een vrij standaard relatiegeschenk. De kans is aanwezig dat de klant of partner de pen in zijn tas zal stoppen en dat deze daar verdwijnt tussen alle andere pennen. Wat is dan wel een relatiegeschenk dat werkt om jouw bedrijf in het oog te laten springen? Notitieboekjes bedrukken is daarop het antwoord!

Visitekaartje voor je bedrijf

Een notitieboekje is iets dat iedereen gebruikt. Of het nu is om boodschappen op te schrijven, of aantekeningen te maken tijdens vergaderingen, een notitieboekje komt altijd van pas. Door middel van bedrukken notitieboekjes kun je de gebruikers onbewust in aanraking laten komen met jouw bedrijf. Als je het logo van jouw bedrijf op het notitieboekje laat drukken, zullen ze dit logo elke dag weer opnieuw zien.

Bedrukken notitieboekjes

Het voordeel van notitieboekjes bedrukken, is dat deze ook heel makkelijk te verzenden zijn. Je kunt kiezen uit diverse formaten, of een notitieboekje op maat laten maken. Er zijn verschillende materialen waar je uit kunt kiezen. Denk aan het standaard karton, maar er zijn ook wat meer unieke mogelijkheden. Zo kun je het notitieboekje bijvoorbeeld laten maken van leerpapier of kurk. Kurk is de laatste jaren helemaal hot en happening. Deze notitieboekjes zullen dus in het oog springen tussen de andere, normale varianten.