Koopcentraal
Image default
Winkelen

De hippemamashop heeft in alles een ruime keuze

Alles voor de kleinsten bij de hippemamashop

Het is een trend: moeder zijn en toch trendy door het leven gaan. Het idee dat moeders alleen praktische dingen aantrekken en gebruiken is achterhaald. De hippemamashop speelt daar goed op in. Daar kunnen de hipsters goed terecht voor babykleding en andere producten die ook gewoon leuk zijn. En dat natuurlijk zonder in te boeten op het gebied van kwaliteit. Want dat blijft nog altijd voorop staan bij ouders: voor hun kroost alleen het allerbeste. De hippemamashop kan daar zo goed op inspelen, doordat het is opgericht door Miriam. Zij kwam er zelf achter dat ze zo verzot was op haar kindje, dat ze alleen maar bezig was met leuke cadeautjes te kopen voor haar baby. Uit die passie is de hippemamashop ontstaan, en die zie je af aan het assortiment. Dat bestaat uit allerlei producten die Miriam zelf zou kopen. Het aanbod wordt bovendien regelmatig aangepast met nog meer hip speelgoed en de meest prachtige prentenboekjes. Daarom is het zeker de moeite om er regelmatig langs te surfen. Je weet nooit wat voor moois er nu weer bij zit. Een andere motivatie om vooral vaak de site te bezoeken is het bloggedeelte. Daar vind je allerlei actuele berichten over bijvoorbeeld beurzen die leuk zijn voor zwangere vrouwen en/of ouders. Meestal is zo’n bericht op de hippemamashop ook nog voorzien van tips: bijvoorbeeld hoe je korting kunt krijgen op de toegangsprijs of hoe je de goody bag kunt scoren. Sowieso staan er regelmatig acties op het blog vermeldt. Nog beter ben je op de hoogte via de Facebookpagina van de hippemamashop. Dan kun je meedoen met allerlei winacties. Een baby is al duur genoeg, dus is het fijn als je een keer niet je portemonnee hoeft te trekken voor een leuke knuffel. Je moet ze natuurlijk wel even liken om goed op de hoogte te blijven. Maar wie vindt zo’n webwinkel voor trendy mama’s nou niet leuk?

De hippemamashop heeft in alles een ruime keuze

Zoals we al eerder bespraken speelt de hippemamashop duidelijk in op een trend die al langer zichtbaar was. Jonge moeders willen hippe spullen voor hun allerjongsten. Gewoon een shirtje is niet genoeg, liever eentje met de opdruk Stoer! van het merk Lief! Lifestyle. De webshop is dan ook zeker op een goed moment gestart, want er is veel aan te bieden. Dat doet de hippemamashop dan ook. Zo zijn ze officieel dealer van de volgende merken.

  • Nijntje. Een klassieker die iedereen kent maar steeds weer met nieuwe producten op de markt komt.
  • Breastflow. Babyflesjes in allerlei soorten en maten.
  • Forever Friends. Het bekende beertje. Super schattig natuurlijk.
  • Jellycat. De hippemamashop heeft veel knuffels van Jellycat. Kenmerkend zijn de lange oren die ze extra lief maken.
  • Lief! Lifestyle. We stipten het al even aan. Leuke kleding met teksten erop.
  • …en vele anderen.

Al deze merken staan garant voor een goede kwaliteit. En je ziet er ook aan af dat de hippemamashop van alle markten thuis is. Het maakt niet uit of je nu kleding, speelgoed of accessoires zoekt, bij deze webwinkel kun je gemakkelijk slagen. En ondanks dat het alleen maar bekende namen zijn, valt het prijskaartje best wel mee. Natuurlijk zijn er ook wat duurdere producten, maar over het algemeen kun je, ongeacht je budget, altijd iets geschikts vinden. Dat maakt dat het echt een winkel is die voor alle mama’s en papa’s veel te bieden heeft. Wanneer je iets zoekt voor een kind tot de vier jaar, kun je altijd slagen bij de hippemamashop.

Bestelgemak en goede service

Bovendien is het heel makkelijk om online een bestelling te plaatsen. Niet voor niets kiezen steeds meer consumenten ervoor om vanachter hun pc te gaan winkelen. Je kunt rustig zoeken naar wat je nodig hebt, zonder dat irritante verkopers je afleiden. Als je weet wat je hebben wilt is het zo besteld en in huis. De hippemamashop is hierin geen uitzondering. Om te beginnen is het assortiment heel duidelijk opgebouwd. Je kunt de artikelen van verschillende categorieën bekijken, maar ook sorteren op merk. Standaard wordt alles weergegeven in de zogenaamde fototabel. Dan zie je met name foto’s van de producten en de prijzen, ideaal om snel door dingen heen te spitten. Maar wie dat wil kan bij de hippemamashop ook kiezen voor een lijstweergave. Dan krijg je direct meer informatie bij elk artikel. Je kunt natuurlijk ook op de plaatjes klikken voor meer informatie. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken zet je deze in het winkelwagentje. Je kunt verder shoppen en altijd gemakkelijk terugkeren naar het wagentje. Als je alles hebt ingeladen klik je op de roze button: ga door naar afrekenen. Nu vul je je adresgegevens in. Je kunt gelijk een account aanmaken, zodat deze gegevens bewaard blijven. Dan gaat deze stap bij volgende bestellingen bij de hippemamashop een stuk sneller. Vervolgens kun je een verzendmethode selecteren. Daarna kies je een betaalmethode. Het best kun je kiezen voor iDeal, want de hippemamashop verzendt de order zodra de betaling binnen is. Met een bankoverschrijving kan dit enige werkdagen duren. Nu rest alleen nog de controle, kijk even of alles klopt en je geen foutjes hebt gemaakt. De order is pas definitief als je hier klikt op de button: plaats bestelling. Je krijgt van de webwinkel nog een bevestigingsmail. Soms belandt die in de spamfolder, dus kijk daar ook even als je deze niet direct ziet.

Voor meer info : http://hippemamashop.nl/