Koopcentraal
Image default
Huishoudelijk

Bekende glazenwasserij in regio Den Haag

Als u als bedrijf of eigenaar van bedrijfs- en kantoorpanden op zoek bent naar een goede en gedegen glazenwasserij in regio Den Haag of Westland, komt u al snel uit bij Raymond Westen. Dit bedrijf is in 1994 opgericht door Raymond Westen zelf en is toen gestart als eenmanszaak. Door klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel te houden, is deze eenmanszaak binnen korte tijd uitgegroeid tot een regionaal schoonmaakbedrijf van naam. Ze beschikken over een vast personeelsbestand welke allen zorgen voor een hoog klanttevredenheidsgehalte. Ook werken zij hard aan het opbouwen van een langdurige relatie met hun klanten.

Bent u op zoek naar werk?

Spreekt dit bedrijf u aan en wilt u graag werkzaam zijn bij deze glazenwasserij in regio Den Haag? Dan kunt u op de website van deze onderneming altijd een kijkje nemen bij de openstaande vacatures. Deze onderneming groeit nog altijd en is daardoor ook vaak op zoek naar goed en betrouwbaar personeel. Ambieer je een carrière binnen een schoonmaakbedrijf? Dan is het checken van deze website een goede stap. De vacatures zijn veelzijdig omdat dit bedrijf op meerdere vlakken in de schoonmaak werkzaam is. Een persoon met ambitie wordt zeker gewaardeerd!

Neem contact op met dit bedrijf

Voor vragen wat betreft de openstaande vacatures of andere zaken waar u een advies of mening over wilt hebben van deze glazenwasserij in regio Den Haag en Westland, kunt u op verschillende manieren contact met ze opnemen. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar. Het is mogelijk om ze te bellen of mailen, maar er is ook een contactformulier beschikbaar via de website. Op die manier kunt u beknopt aangeven wat uw vraag betreft en zal één van de betrokken medewerkers op korte termijn contact met u opnemen. Het bedrijf is gevestigd in Wateringen en is werkzaam in regio Den Haag en Westland. Zoekt u één van de bekendste spelers op het gebied van schoonmaakdiensten in Zuid Holland? Dan heeft u die bij deze gevonden.

https://www.raymondwesten.nl/