Koopcentraal
Image default
Financieel

Bedrijfsauto leasen

Auto leasen

In tijden waarin elektrische rijden steeds meer opkomt, duurzaam ondernemen een hot item is en de bijtelling, zelfs voor schone auto’s, recentelijk weer omhoog is gegaan kan het gebeuren dat u als ondernemer door de bomen het bos even niet meer ziet. Is uw wagenpark nog wel up to date? Zijn er manieren om te bezuinigen op mijn leaseauto’s? dat zijn zo de vragen waar mee kunt worstellen. Een bedrijfsauto leasen kan op die manier een pijnlijke affaire worden en het dossier ”bedrijfsauto leasen” kan als een molensteen om uw nek hangen.

Wagenparkanalyse door autoleasecentrale
Om een antwoord op uw vragen te krijgen is het een goed idee om een wagenparkscan uit te laten voeren door de professionals van autoleasecentrale. Hierdoor wordt u weer helemaal bijgepraat over de kosten van uw bedrijfswagenpark en wordt er direct gekeken op welke manier er kosten te besparen zijn.

Het vergroenen van uw wagenpark
Een manier om kosten te besparen kan zijn het vergroenen van uw wagenpark. Doordat de overheid het gebruik van milieuvriendelijke auto’s stimuleert en vervuilende auto’s extra belast is hier vaak de nodige winst te behalen.

Hoe werkt een wagenparkscan?
BIj een wagenprakscan worden de gegevens van uw wagenpark genoteerd en geanalyseerd. Er wordt gekeken naar het jaar van aanschaf, het jaarkilometrage, het brandstofverbruik en nog een enkele andere relevante data. Vervolgens worden de prestaties van uw bedrijfswagens gememetn zodat de gegevens gebruikt kunnen worden om te vergelijken met een alternatief wagenpark. Die vergelijking leidt vervolgens tot een calculatie waarbij naar milieueffecten en bedrijfseconomische aspecten wordt gekeken. Als die calculatie is uitgevoerd worden de uitkomsten met u besproken en volgt er een advies over mogelijke aanpassingen in uw wagenpark. In veel gevallen zal blijken dat er nog het nodige te besparen valt. Om de prijs hoeft u de wagenparkscan in elk geval niet te laten, bij de aanvraag van een offerte bieden wij u een gratis wagenparkscan aan.

Voor meer info : http://www.autoleasecentrale.nl