Koopcentraal
Image default
Aanbiedingen

Alle machines en apparatuur die u nodig heeft voor uw bouwproject

Als u ooit een speciaal stuk machine of apparatuur nodig heeft gehad voor een bouwproject, dan weet u hoe moeilijk het kan zijn om het juiste gereedschap te vinden. Gelukkig heeft 123machineverhuur.nl alle machines en apparatuur die u nodig heeft om uw projecten snel en efficiënt uit te voeren. Laten we eens kijken naar een aantal van de machines die zij beschikbaar hebben voor verhuur.

 

1. Graafmachines

Moet u snel sleuven graven of grote hoeveelheden materiaal verplaatsen? Dan is een graafmachine precies wat u nodig heeft! 123machineverhuur heeft graafmachines in maten variërend van 1 ton tot 25 ton, dus wat voor klus u ook heeft, ze hebben een graafmachine die het klusje zal klaren. 

 

2. Heftrucks

Zware ladingen verplaatsen zonder vorkheftruck kan lastig zijn – en gevaarlijk! Gelukkig heeft 123machineverhuur zowel elektrische als benzineheftrucks in verschillende capaciteiten, zodat u precies kunt vinden wat u nodig hebt om de klus snel en veilig te klaren. 

 

3. Dump Trucks

Als u voor uw werk vuil of andere materialen van de ene naar de andere plaats moet brengen, dan is een kiepwagen onmisbaar! Bij 123machineverhuur hebben ze meerdere maten dumptrucks beschikbaar – van minitrucks met 4 wielen tot zware trucks met 6 wielen – dus ongeacht hoeveel materiaal er verplaatst moet worden, ze hebben een truck die de klus perfect klaart! 

 

4. Kranen

Wanneer het tijd is om zware objecten of materialen te tillen, gaat er niets boven een kraan! Of u nu een kleine mobiele kraan van 8 ton of een grote kraan van 100 ton nodig heeft, 123machineverhuur heeft het allemaal! 

 

5. Bulldozers

Heeft u iets krachtig genoeg nodig om land vrij te maken? Zoek niet verder dan een bulldozer! Deze machtige machines zijn perfect voor het rooien van struiken of het bouwrijp maken van terreinen. Bij 123machineverhuur hebben ze meerdere modellen in verschillende maten, zodat u voor elk project precies kunt vinden wat u nodig heeft!